Πάτρα: Οι επίσημες αναζητήσεις της Ρούλας στη google - Tα αποτελέσματα σοκάρουν

Είναι ''φακελωμένη''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Οι επίσημες αναζητήσεις της Ρούλας στη google - Tα αποτελέσματα σοκάρουν

Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται Νο1 στις αναζητήσεις αυτές τις ημέρες και θα βρίσκεται μέχρι να υπάρξει τελική ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες, που τις προσάπτονται. Μπορεί για την ώρα να έχει προφυλακιστεί, σε κάθε περίπτωση όμως η έρευνα για εκείνη συνεχίζεται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/4 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής Live News οι αναζητήσεις, που έκανε η μητέρα όσο τα παιδιά της ήταν στη ζωή και ειδικά η μικρή Τζωρτζίνα. Πιο αναλυτικά, βρέθηκαν ως λέξεις κλειδιά ναρκωτικές ουσίες αλλά και η περίφημη κεταμίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε ναρκωτικές ουσίες στη google

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την Τραγωδία στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Μετά από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια που κράτησε σχεδόν πέντε ολόκληρε ώρες (Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια) στην επιφάνεια βγήκε άλλη μια αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του OPEN, με τα όσα καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, η Ρούλα Πισπιρίγκου απενεργοποίησε το οξύμετρο της κόρη της.

H δημοσιογράφος, Μίνα Καραμίτρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το οξύμετρο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, ώστε οι γιατροί να μπορούν ακόμα και από απόσταση να μπορούν να δουν τι συμβαίνει όταν πέφτει το οξυγόνο του.

Κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνωϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».