Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του

Πριν λίγα σχεδόν εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά από κουβέντα που είχε με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο επί του θέματος.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο πως: «Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Όπως σημείωσε μάλιστα ο ποινικολόγος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.

Η έκκληση του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τις φυλακές

Είναι εδώ και καιρό γνωστή η είδηση ότι η μεζονέτα που διέμενε ο Πέτρος Φιλιππίδης βγαίνει σε πλειστηριασμό, έναντι 645.000 ευρώ. Ωστόσο η μέρα έφτασε και αύριο 27/4 η μονοκατοικία στο Ψυχικό θα πουληθεί με τη διαδικασία της δημοπρασίας. (Δείτε εδώ τι συνέβη στη δίκη του ηθοποιού)

«Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός απηύθηνε έκκληση μέσα από τις φυλακές, μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, να κάνει πίσω η τράπεζα που βγάζει σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο ακίνητο, επικαλούμενος την ψυχολογία του ηθοποιού.

«Θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αυτό που συμβαίνει για όλους τους πολίτες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του», δήλωσε ο δικηγόρος του.