Πάτρα: «Ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά...» - Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον πρώην σύζυγό της

Τι αναφέρει για το τεστ DNA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά...» - Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον πρώην σύζυγό της

Κάθε μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία, που κάνουν πιο μόνιμη την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ταυτόχρονα οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο να βρουν από που προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την κεταμίνη. (Δείτε εδώ ποια φράση «καίει» την 33χρονη)

Φουντώνει η κόντρα Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Παράλληλα ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κληθεί να καταθέσει εκ νέου για τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ σκοπεύει να ζητήσει και τεστ DNA.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν ρωτούσε επίμονα την κατηγορουμένη αν είχε συμβεί κάτι, εκείνη φέρεται να απαντούσε πως: «Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις».

όμως η κόντρα μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι “αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του”», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης

Μετά τον νέο καταιγισμό εξελίξεων που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας, ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι που βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης. Μετά τις δηλώσεις της αδερφής της κατηγορούμενης για τον πρώην κουνιάδο της, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον του 30χρονου πατέρα και αποκάλυψε τι κάνει και πού βρίσκεται.

Πράγματι, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα. Είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.

Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.