Πάτρα: ««Πάντα θα είσαι....» - Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Μαλένας

Ενώ αναμένεται με αγωνία το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πάτρα: ««Πάντα θα είσαι....» - Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Μαλένας

Ακόμη μία ημέρα που οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη διαδέχονται η μία την άλλη, με πιο πρόσφατες την κατάθεση της νοσοκόμας για την κεταμίνη που κρατά στα χέρια του ο Τριανταφυλλόπουλος αλλά και τις περίεργες ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγαπούσε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, αναμένεται με αγωνία το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου τους ενώ την ίδια στιγμή το Πρωινό αποκάλυψε για πρώτη φορά, την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 13 Απριλίου του 2019, τη μέρα δηλαδή που έφυγε από τη ζωή η Μαλένα σε ηλικία 3,5 μόλις ετών.

Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Μαλένας

«Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Καλό σου ταξίδι όμορφη μου» έγραφε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της Μαλένας.

Στο φως οι ζωγραφιές από την τσάντα της Τζωρτζίνας

Σάλος έχει επικρατήσει σχετικά με τις νέες εξελίξεις και την υπόθεση της Πάτρας, πιο συγκεκριμένα με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, την οποία βρήκε ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς και την οδήγησε στην 18η ανακρίτρια. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 έφερε στο φως το περιεχόμενο της τσάντας και πιο συγκεκριμένα φωτογραφίες της μικρής.

«Σας αγαπώ πολύ, δε θα σας αφήσω ποτέ», είχε γράψει η μικρή στην πρώτη ζωγραφιά στην οποία είχε ζωγραφίσει ένα χαρούμενο προσωπάκι ενώ, στη δεύτερη ζωγραφιά, με ημερομηνία Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, η Τζωρτζίνα είχε πάλι ζωγραφίσει χαμογελαστές φατσούλες ενώ έγραψε πως «Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ πολύ. Με αγάπη, Τζωρτζίνα».

Στην τρίτη ζωγραφιά, το κορίτσι είχε ζωγραφίσει τρία ανθρωπάκια στη Γη και έναν άγγελο με φτερά στον ουρανό ενώ είχε σχεδιάσει και πολλές πεταλούδες. Σύμφωνα με την εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλούσε το μικρό κορίτσι «πεταλουδίτσα» της.