Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: «Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν»

Με τη βοήθεια του δήμου Πύργου θα επανενταχθεί σιγά σιγά στην κοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: «Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν»
Ενημέρωση 26.06.2022 18:44
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά το άγχος των συγγενών του αλλά και ολόκληρης της πόλης του Πύργου και της Ελλάδας για να βρεθεί σώος και αβλαβής ο Θύμιος, μετά την φυγή του εξαιτίας του bullying και του εκφοβισμού που δεχόταν, τελικά εντοπίστηκε το Σάββατο 18/6 στην περιοχή του Πύργου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Οι δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά

Ο Θύμιος Μπουγάς μίλησε στην εφημερίδα “Τα Νέα Σαββατοκύριακο” και περιέγραψε το πώς σιγά σιγά οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το πλάι του, ενώ έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Για χρόνια έζησε στο περιθώριο, άντεξε κακουχίες, υπέμεινε δυσκολίες και τελικά βγήκε νικητής. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του και για το άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς στον Πύργο.

«Mετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες», είπε ο Θύμιος Μπουγάς.

Για 49 ημέρες φοβισμένος κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, δίχως να γνωρίζει ότι σχεδόν όλη η χώρα τον έψαχνε: «Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Δεν είχα τηλεόραση, ούτε κινητό. Και απορώ, αφού με έψαχναν, γιατί δεν κόλλαγαν ένα χαρτί σε μια κολόνα; Τώρα διαβάζω στα site ότι με έψαχνε όλη η χώρα».

Ο Θύμιος Μπουγάς γνωρίζει ότι υπάρχει κόσμος έξω που νοιάζεται και θα τον βοηθήσει έμπρακτα. Την αγάπη του κόσμου σε αυτή τη νέα του αρχή, την ένιωσε και ο ίδιος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο Θύμιος Μπουγάς με τη βοήθεια του δήμου Πύργου μένει πλέον σε διαμέρισμα, ενώ πέρα από την ιατρική βοήθεια, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτιση του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται αλλά και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη...»

Το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ο Θύμιος μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτόν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα» είπε ο Θύμιος και τόνισε πως βλέπει πως η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο.

Όσον αφορά τα άτομα που του επιτέθηκαν λίγο πριν την εξαφάνιση του, ο Θύμιος Μπουγάς ανέφερε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Αν τους δω στο δρόμο, δεν θα τους πω τίποτα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά μετά τον εντοπισμό του

Share