Κιβωτός του Κόσμου: Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Στο δικαστήριο ο πατέρας Αντώνιος για κατάθεση

Πότε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Στο δικαστήριο ο πατέρας Αντώνιος για κατάθεση

Η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στο πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως πίσω από ένα τόσο αθώο, φαινομενικά, έργο, μπορεί να κρύβονταν τέτοιου είδους αποτρόπαια εγκλήματα, όπως είναι η κακοποίηση ανηλίκων σεξουαλική και μη.

Από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας, λοιπόν, στο προσκήνιο βρέθηκε ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος κατηγορείται από δύο παιδιά που έζησαν μαζί του στις δομές, ενώ πρόσφατα βρέθηκε ενώπιων του εισαγγελέα, διότι θεωρήθηκε ύποπτος για ασέλγεια.

Πότε καταθέτει ο πατέρας Αντώνιος

Η περιουσία του ίδιου, αλλά και της συζύγου του, έχει δεσμευτεί και οι δυο τους αναγκάστηκαν να αλλάξουν κατοικία και να μετακινηθούν με όλη τους την οικογένεια, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και για να μπορέσει να δοθεί μία λύση σε όλο αυτό, θα πρέπει ο συγκεκριμένος ιερέας να καταθέσει.

Στην εκπομπή του ALPHA, λοιπόν, Super Κατερίνα, αναφέρθηκε πως καλείται να εξομολογηθεί όλα όσα γνωρίζει και όλα όσα έχει διαπράξει λίγες ημέρες μετά την έναρξη του καινούριου χρόνου.

«Θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει ανωμοτί και αυτό θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας στο πάνελ, το πρωί της Παρασκευής 30/12.

Τι συμβαίνει τις ημέρες των Χριστουγέννων στη δομή του Βόλου

Όσο λοιπόν, η περιουσία του Πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχει δεσμευτεί, όπως αναφέρθηκε ήδη, η διαχείριση όλων των παραρτημάτων έχει περάσει σε άλλο Δ.Σ.

Τα νέα μέλη ωστόσο δεν έχουν προλάβει να διαφοροποιήσουν την προυπάρχουσα κατάσταση και έτσι μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στον Alpha τη Δευτέρα 20/12 βγήκαν στο φως εικόνες από τη Δομή του Βόλου, που δεν είναι και τόσο ευχάριστες.