Πάτρα: «Όλα ήταν καλά μέχρι που ήρθε η μαμά της και...» - Κατάθεση "βόμβα" από την παιδίατρο της 9χρονης για το επεισόδιο που την άφησε παραπληγική

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Όλα ήταν καλά μέχρι που ήρθε η μαμά της και...» - Κατάθεση

Το τελευταίο διάστημα ολοκληρώνονται όλο και περισσότερες καταθέσεις για την υπόθεση της Πάτρας και την δολοφονία που φέρεται πως διέπραξε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα τρία της παιδιά. Την Δευτέρα 3/4, μάλιστα, κατέθεσε και η παιδίατρος της 9χρονης, της πρωτότοκης κόρης της 34χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη και απόσπασμα από την κατάθεσή της παρουσιάστηκε στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η αντίδραση της μητέρας του παιδιού μόλις κατάλαβε πως υπήρχε πρόβλημα με το οξύμετρο ήταν πολύ ψύχραιμη, κάτι που της έκανε εντύπωση, καθώς πρόκειται για τη στιγμή που το σπλάχνο της έμεινε παραπληγικό (δείτε εδώ την ανατριχιαστική κατάθεση της αναισθησιολόγου).

Η κατάθεση της παιδιάτρου της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάρτυρας: Όλα ήταν καλά μέχρι που ήρθε η μαμά της το απόγευμα και χτύπησε την πόρτα. Είπε πως κάτι γίνεται με το οξύμετρο και δεν δείχνει κάποια ένδειξη και πήγα με την κ. Δημητρόπουλου προς τον θάλαμο. Έξω από το δωμάτιο είδαμε τη νοσηλεύτρια κ. Πετσαβά και μας φώναζε ‘ελάτε γρήγορα το παιδί δεν ανταποκρίνεται’. Ξεκινήσαμε ανάνηψη αμέσως.

Εισαγγελέας : Τι ώρα ήρθε η μητέρα στο γραφείο των γιατρών την Κυριακή;

Μάρτυρας : Περίπου στις 18:15, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.

Εισαγγελέας : Η μητέρα είχε καταλάβει ότι το παιδί ήταν χωρίς πνοή;

Μάρτυρας : Δεν το ξέρω. Μας έκανε εντύπωση. Είπε απλώς για το οξύμετρο ότι δεν λειτουργεί καλά. Συνήθως όταν βλέπεις το παιδί σου έτσι, το ταρακουνάς, το σκουντάς να δεις αν ανταποκρίνεται. Δεν ξέρω τι έκανε. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

Εισαγγελέας : Θυμάστε αν το οξύμετρο, όταν μπήκατε, ήταν συνδεδεμένο με το παιδί;

Μάρτυρας : Δεν το θυμάμαι, θυμάμαι ότι σφύριζε».

Διαβάστε επίσης: «Θα πάρει άδεια από...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Δασκαλάκης δεν εμφανίζεται πλέον στο δικαστήριο