Elvive Dream Long No Haircut Cream: Το must have προϊόν για τα μακριά μαλλιά των ονείρων σας!

Προστατεύει τα μαλλιά από σπάσιμο και ψαλίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elvive Dream Long No Haircut Cream: Το must have προϊόν για τα μακριά μαλλιά των ονείρων σας!

H Elvive Dream Long No Haircut Cream προστατεύει τα μαλλιά σου από τους 2 μεγαλύτερους εχθρούς τους: το σπάσιμο και την ψαλίδα. Η σύνθεση της, ένα κοκτέιλ συστατικών από φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, καταπολεμά την ψαλίδα, ενδυναμώνει τα μήκη, δίνει λάμψη και κάνει το styling των μαλλιών «παιχνιδάκι». Τώρα, μπορείς κι εσύ να έχεις τα μαλλιά σου όσο μακριά επιθυμείς!

EXTRA TIP ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η no haircut cream μπορεί να εφαρμοστεί πριν το πιστολάκι ή το σίδερο ισιώματος, καθώς προσφέρει προστασία από τη θερμότητα, μέχρι και τους 180° C*!

no hair cut cream

ELVIVE DREAM LONG – Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών με πολύ μακριά μαλλιά που αναζητούν απαλότητα και λάμψη; Αυτό που χρειάζεσαι είναι αναμφίβολα η σειρά περιποίησης μαλλιών Elvive Dream Long από τη L’Oreal Paris με επαναστατική, επανορθωτική σύνθεση, η οποία προσφέρει εντατική θρέψη στα μακριά μαλλιά, το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας.

H αγαπημένη σειρά Elvive Dream Long είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, το μυστικό συστατικό για υγιή και μακριά μαλλιά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη επανορθωτική σύνθεση προσφέροντας την ιδανική λύση για τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μήκη.

Η L’Oreal Paris έχει εμπλουτίσει την συγκεκριμένη σειρά με καστορέλαιο, αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του για αναδόμηση της τρίχας, προστατεύοντας την από το σπάσιμο. Εξαιρετικά πλούσια σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες PP και B5, η σειρά Dream long αναδομεί την τρίχα από τα μήκη ως τις άκρες, επιταχύνοντας τη φυσική ανάπτυξη και προσφέροντας σημαντική βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών.

No hair cut cream L' Oreal

ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ

ΒΗΜΑ 1: Λούσε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το Σαμπουάν Επανασύστασης της σειράς Dream Long και πες αντίο στα αδύναμα ταλαιπωρημένα μήκη.

ΒΗΜΑ 2: Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το Dream Long Conditioner για τέλειο και γρήγορο ξεμπέρδεμα. Μπορείς να τινάξεις τα μαλλιά σου, να τα στριφογυρίσεις, να τα πιάσεις και να τα λύσεις... Μην αφήσεις τους κόμπους να νικήσουν!

ΒΗΜΑ 3: Μάσκα Αναδόμησης Dream Long για μακριά & ταλαιπωρημένα μαλλιά. Σώζει τα ταλαιπωρημένα μήκη των μαλλιών σου, προσφέροντας εντατική αναδόμηση και θρέψη.

ΒΗΜΑ 4: Τέλος, χρησιμοποίησε τη Dream Long No Haircut Cream, αυτή την επαναστατική κρέμα κατά της ψαλίδας, η οποία λειαίνει τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σου, προσφέροντάς σου το μήκος και την λάμψη που πάντα επιθυμούσες.

Δοκίμασε τώρα τη σειρά Dream Long και δώσε στα μαλλιά σου την αναδόμηση και λάμψη που τους αξίζει!

#lorealparisgr