Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Βόμβα" στο Power Of Love! Παίκτης έχει παιδί και δεν το ήξερε κανείς! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

News 15.02.2018 09:31

Τι σας έχουμε.. τι σας έχουμε σήμερα!

Θα χάσουν τον ύπνο του εκεί στο "Power Of Love". Αλλά ας πιάσουμε το θέμα από την αρχή! Ο μόνος από τους άντρες που έχει πει πως έχει 4 παιδιά, είναι ο Νίκος ετών 45. Ωραία μέχρι εδώ; Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, και τα κορίτσια στο σπίτι αυτό που γνωρίζουν είναι, πως κανένας άλλος δεν έχει παιδιά, μιας και κανένας δεν αποκάλυψε κάτι τέτοιο στην γνωριμία που έγινε με τα κορίτσια... Όμως... το Youweekly.gr που τα ψάχνει όλα σήμερα σας έχει μία αποκάλυψη για έναν παίκτη, που έχει παιδάκι, μιας πανέμορφη κόρη... Πιστέψτε μας... δεν πάει το μυαλό σας!

Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος είναι μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού και μάλιστα εξασφαλίσαμε και μία φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Νάταλι Κάτερ και το παιδί τους...

Το κοριτσάκι που βλέπετε είναι η κορούλα του...

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, απασχόλησαν τα κυπριακά μέσα... όμως... δεν ήταν όλο αυτό αρκετό για να κρατήσει την σχέση τους και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους! Ο Δώρος ωστόσο, δεν έχει αισθανθεί έτοιμος ακόμη να το αποκαλύψει αυτό στο Power Of Love και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό!

Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί! Ο 30χρονος παίκτης έχει συμμετάσχει μάλιστα, και στην τηλεοπτική σειρά "Ρουα Ματ" το 2015 στον Ant1... αλλά και σε διάφορα βίντεο κλιπ όπως το "Απαγορευμένος καρπός" της Ανδρομάχης.

Ο Δώρος είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα των γυναικών, αλλά θα κλέψει και την καρδιά τον κοριτσιών στο σπίτι του ριάλιτι.

Share