Ναταλία Δραγούμη: Hot! Αυτό είναι το μυστικό της για να κρατάει "ζωντανό" τον γάμο της!

Όσα αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη!

Ναταλία Δραγούμη: Hot! Αυτό είναι το μυστικό της για να κρατάει

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης!

Η Ναταλία Δραγούμη όμως, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και sexy παρουσία έχει και έναν πετυχημένο γάμο τον οποίο διατηρεί "ζωντανό" εδώ και 18 χρόνια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Απίστευτο χουνέρι στον Ant1! Δεν πάει ο νους σας ποια προγράμματα ισοπέδωσαν το reality επιβίωσης!

Η ηθοποιός πιο αποκαλυπτική και αφοπλιστική από ποτέ, μίλησε στο youweekly.gr και αποκάλυψε ποια είναι τα μυστικά της για να διατηρεί τον γάμο της "ζωντανό"!

Δείτε ακόμη: Ant1: Θέλει να... βουτήξει το βαρύ πυροβολικό του Alpha! Τα μυστικά ραντεβού και οι... χυλόπιτες! Παρασκήνιο

Είσαι 18 χρόνια παντρεμένη, θέλει δουλειά για να πετύχει ένας γάμος...

Θέλει πολλή δουλειά για να κρατηθεί. Θέλει επιλογές, συνειδητοποιημένες αποφάσεις. Εγώ είμαι ευτυχισμένη πραγματικά όταν γυρνάω σπίτι μου, αν δεν μου άρεσε εκεί που πάω δεν θα γυρνούσα, ούτε και θα συμβιβαζόμουν για κοινωνικούς λόγους.

Δείτε ακόμη: GNTM: Ο απίστευτος καβγάς και οι εντάσεις! Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! (Βίντεο)

Λένε οι πιο παλιοί ότι η γυναίκα κρατάει το σπίτι...

Η γυναίκα μπορεί να τα διαλύσει όλα μόνο εάν ένας άντρας την οδηγήσει σε αυτό.

Τρία συστατικά ενός πετυχημένου γάμου...

Το πρώτο είναι η ελευθερία που συνοδεύεται από εκτίμηση και σεβασμό, το δεύτερο είναι ο πόθος... Μη με ρωτήσεις εάν υπάρχει συνταγή για το δεύτερο, πώς δηλαδή να κρατήσεις αγκαλιά τον άνθρωπό σου, πώς θα κοιμάσαι αγκαλιά μαζί του... Εγώ πάντως εάν δεν τα ένιωθα όλα αυτά πραγματικά, δεν θα έμενα.