"Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου!" - Συγκλονίζει μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Απίστευτη εξομολόγηση!

Συγκλονίζει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την εξομολόγηση της!

Η ιέρεια των ζεϊμπέκικων, Καίτη Ντάλη, εξομολογείται τα πάντα στην εφημερίδα Espresso, περίπου εφτά χρόνια μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Alpha: Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ στην τηλεθέαση;

Η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου που δεν κατάφερε να κάνει την τεράστια καριέρα που άρμοζε στην φωνή και την ερμηνευτική της δεινότητα, μιλά πρώτη φορά για το άγριο ξύλο που έτρωγε από τον σύζυγο της, για την συνεργασία της με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που, όπως λέει στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, είναι ο μοναδικός που της φέρθηκε σαν οικογένεια, για τον έρωτα που ενέπνευσε στον Ομάρ Σαρίφ, αλλά και για την Σωτηρία Μπέλλου, που την πολέμησε καλλιτεχνικά.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/1: Απίστευτα νούμερα στην πρωινή ζώνη! Μάχες στην τηλεοπτική αρένα! Όλα τα νούμερα αναλυτικά!

"Όλοι κοιτούσαν το κορμί μου και όχι τη φωνή μου. Ο μόνος που μου φέρθηκε σαν οικογένεια και τον λατρεύω είναι ο Ξαρχάκος. Υποκλίνομαι" είπε η Καίτη Ντάλη στην εφημερίδα Espresso.

Γεννήθηκε στη Φωκίωνος Νέγρη. Οι γονείς της πάντα, όσο θυμάται τη ζωή της, την απέτρεπαν να γίνει τραγουδίστρια. "Δεν θα σε κάνουμε πουτάνα" της έλεγε ο πατέρας της και έτσι αποφάσισε να φύγει για την Αμερική, μετανάστρια. Εκεί πρωτοδούλεψε στη λάντζα. Μετά την ανακάλυψε ο Τάκης Μπίνης. "Μαζί του έφαγα γλυκό ψωμί" λέει η Καίτη Ντάλη.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Η μεγάλη ανατροπή! Το λάθος που θα καταποντίσει το reality; (βίντεο)

"Τώρα που το σκέφτομαι, πέρασα καλύτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πιο αγνοί. Εδώ, στο καλλιτεχνικό στερέωμα όλοι είναι απατεώνες. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: όταν ήμουν στα φόρτε μου, μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια έδωσε στην τότε δισκογραφική μου εταιρία 20.000.000 δρχ για να με σβήσουν από προσώπου γης. Η πρώτη μου δουλειά εδώ ήταν με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Πρώτα ονόματα ήμασταν και οι δυο" θυμάται η Καίτη Ντάλη.

Η μεγάλη τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά δημόσια και για τον πρώην σύζυγο της και τα όσα βασανιστικά έζησε δίπλα του.

"Δεν απέκτησα δική μου οικογένεια. Μια φορά παντρεύτηκα και μετά την εκκλησία χώρισα. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω αυτός ο γάμος... Δεν μπορεί να παντρεύεσαι και ο άλλος να πηγαίνει με γκόμενα το ίδιο βράδυ" αναφέρει και συνεχίζει: "Αυτό που λένε σήμερα byllying θα έπρεπε να το μετονομάσουν σε πατάω κάτω. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δυο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Ήμουν όνομα τότε" είπε η Καίτη Ντάλη στην εφημερίδα Espresso.