Γάμος "βόμβα" στην showbiz! Η θύελλα αντιδράσεων μετά την είδηση πως γνωστό ζευγάρι παντρεύεται!

Έγινε έξαλλη η...

Γάμος

Γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησία και οι θύελλες που ξέσπασαν πολλές.

Ο λόγος για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή Μεσούτ Οζίλ και η Τουρκάλα καλλονή σύντροφο του. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται ο ποδοσφαιριστής θέλησε να καλέσει στον γάμο και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έγινε έξαλλη.

«Είναι μία ιδιωτική απόφαση. Είναι όμως απογοήτευση για όλους αν ένας παίκτης που φόρεσε για τόσο μεγάλο διάστημα τη φανέλα της εθνικής ομάδας και είδε πόση αντίδραση προκάλεσε στην κοινή γνώμη η πρώτη του συνάντηση με τον Ερντογάν, κάνει μία τέτοια επιλογή. Οι ποδοσφαιριστές είναι φιγούρες-σύμβολα της κοινωνίας μας, με τους οποίους ο κόσμος δένεται περισσότερο από τους πολιτικούς» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ, η οποία δεν έλαβε προσκλητήριο από τον άσο της Άρσεναλ.

Γάμος 'βόμβα' στην showbiz

Γάμος βόμβα στην showbiz! Η πρόταση υπερπαραγωγή με το πανάκριβο μονόπετρο!

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε και η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην πει το ναι, αφού η πρόταση γάμου έγινε με ένα μονόπετρο υπερπαραγωγή!


Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ , που κατά την διάρκεια των διακοπών τους στις Μπαχάμες πήραν την μεγάλη απόφαση! Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα, η 49χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε μέσω Instagram καρέ-καρέ, πώς ο Άλεξ Ροντρίγκεζ της έκανε την πρόταση γάμου.


Αξιοσημείωτο είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι αχώριστοι από τον Φεβρουάριο του 2017 που άρχισαν να βγαίνουν, ενώ η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

jennifer-lopez-arraboniastikejennifer-lopez-arraboniastike1jennifer-lopez-arraboniastike3jennifer-lopez-arraboniastike4

Λαμπερή γάμοι στην showbiz

Γάμος στο Master Chef! Πρώην παίκτης παντρεύεται τον Ιούνιο!

Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, λίγο πριν γίνουν γονείς!