Πάνος Κιάμος: Αδιανόητο περιστατικό στην πίστα! Εκτός από γαρύφαλλα του έριξαν και... (Βίντεο)

Δεν έχει ξαναγίνει!

Πάνος Κιάμος: Αδιανόητο περιστατικό στην πίστα! Εκτός από γαρύφαλλα του έριξαν και... (Βίντεο)

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε την αποκάλυψη με ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε πάνω στην πίστα, όταν μαζί με τα λουλούδια του πέταξαν και ένα...

Είναι αδιανόητο!Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στην εκπομπή του Alpha Ηappy Day: «Έχω απορρίψει πρόσφατα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία. Ήταν γραμμένο για μένα, αλλά δεν μπήκε στον δίσκο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν πειράζει, το πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και έγινε επιτυχία. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, χάρηκα που έγινε επιτυχία, ήταν από τα τραγούδια που ήθελα».

Μάλιστα αποκάλυψε και ένα απίθανο περιστατικό: «Εκτός από γαρύφαλλα στην πίστα έχω φάει πιρούνι, χωρίς να το θέλει ο άλλος. Με έχει χτυπήσει κατά λάθος, το κατάλαβε ο άνθρωπος και μου ζήτησε συγγνώμη».

Η μεγάλη αλλαγή του Πάνου Κιάμου στην εμφάνιση του!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι gay!"

Πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής showbiz μιλάει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...

Το τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί, φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, και τον Bradley White Dale, από το δημοφιλές συγκρότημα Stereo Soul που δημιουργήθηκε στο X Factor. Ο Βradley έχει μια αλήθεια να μοιραστεί: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι gay».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Bradley, τον περασμένο Αύγουστο στο People, στην ερώτηση: «Στην Ελλάδα υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν αποκαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους. Εσύ, ως out and proud gay άντρας, νιώθεις ότι αλλάζεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι ποπ σταρ στην Ελλάδα;», είχε απαντήσει: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα με αυτό, αλλά όταν βάζεις ανθρώπους συνεχώς σε διαφορετικές κατηγορίες, δημιουργείς μεγαλύτερο διαχωρισμό. Δεν θα ρωτούσες κάποιον αν ήταν straight. Δεν χρειάζεται να συζητάς τα πάντα από την προσωπική σου ζωή».