Δύσκολες ώρες για κορυφαίο αθλητή! Ο καρκίνος χτύπησε την γυναίκα του!

Η ανακοίνωση γεμάτη πόνο!

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο αθλητή! Ο καρκίνος χτύπησε την γυναίκα του!

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο αθλητή, αφού ο καρκίνος χτύπησε την γυναίκα του!

Ο λόγος για τον Ίκερ Κασίγιας, για τον οποίο φαίνεται πως το 2019 δεν είναι η χρονιά του! Αυτό καθώς μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Ισπανού τερματοφύλακα ο οποίος υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση, ένα πρόβλημα υγείας χτύπησε και τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο.

Η 35χρονη Ισπανίδα δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Η ίδια υπεβλήθη εσπευσμένα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και πλέον μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σάρα Καρμπονέρο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

O  Ίκερ Κασίγιας και η γυναίκα του

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους το σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση στο Instagram της Σάρα Καρμπονέρο

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χτύπησε καταλάθος το γιο του με... το τρόπαιο και έγινε viral!

Επική είναι η στιγμή που κορυφαίος ποδοσφαιριστής χτύπησε καταλάθος με το τρόπαιο που κέρδισε τον γιο του με την κάμερα να το πιάνει στον αέρα.

Ποια ήταν η αντίδραση του ποδοσφαιριστή - μπαμπά;

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κρατάει το τρόπαιο στα χέρια όλο καμάρι και χαρά με τον γιο του να βρίσκεται στο πλευρό του, αλλά και η σύντροφός του.

Από την χαρά του ωστόσο, ο Ρονάλντο ήταν... απρόσεκτος, αφού χτύπησε το γιο του στο κεφάλι με το τρόπαιο και δεν πρέπει να το πήρε και πολύ χαμπάρι.

undefined