Νίκος Σεργιανόπουλος: Η πρώην τηλεοπτική σύντροφος του "άδειασε" την Καζαριάν - «Αυτό το κακόμοιρο...»!

Την "έσφαξε" με το βαμβάκι!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η πρώην τηλεοπτική σύντροφος του

Η τηλεοπτική σύντροφος του Νίκου Σεργιανόπουλου "άδειασε" την Ειρήνη Καζαριάν σε συνέντευξη της για την συμμετοχή της στο θέατρο. «Αυτό το κακόμοιρο...», είπε.

Στο Πρωινό έδωσαν κοινή συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν και σε αυτούς που μπαίνουν στο θέατρο χωρίς να έχουν σπουδάσει υποκριτική.

«Από την εφορία δεν μπορώ να αποδεσμευτώ, από τον Γιάννη και το γάμο μπορώ. Έγιναν δύο σειρές τώρα που έχουν ελληνικό στοιχείο, δεν είναι ξενόφερτες. Αυτό το κακομοίρικο που από το μόντελινγκ πήγε στο θέατρο, φταίει αυτός που την πήρε», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σάλος με δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού! «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας...»

«Η μεταξύ μας συνεργασία είναι ώρες ώρες δύσκολη. Οι παραγωγοί χώνουν τα λεφτά τους σε αμερικανιές, σε ηλιθιότητες και αντιγραφές. Κάνε κάτι δικό σου, ελληνικό και ας πάει άπατο. Κάνεις ένα Survivor και πάει 70% και τον άλλον χρόνο επιμένουν. Αφού το βλέπεις ότι δεν αφορά κανέναν. Ευκαιρίες να δίνονται, “σπρωξίματα” ειδικά να μη δίνονται. Άμα βλέπεις έναν ταλαντούχο άνθρωπο, να τον πάρεις, θα υποκλιθώ.

Αλλά όταν βλέπεις απλώς ωραία παιδιά που παίρνουν σειρά με ανομολόγητες σχέσεις, μπαίνουν μόνο τέτοιοι και δεν μπαίνουν εκπαιδευμένοι άνθρωποι στη δουλειά. Όταν πηγαίνουν στη σχολή δεν κοιτάνε να τους ξεστραβώσουν, κοιτάνε να παίρνουν τα δίδακτρα. Ξέρω άνθρωπο που του είπαν να παίξει Άμλετ και είπε “όχι, δεν είμαι έτοιμος” ποιος το κάνει αυτό; Στην κοπελίτσα είπαν να παίξει Ίψεν και λέει άντε, να τον παίξω», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η αποκάλυψη μετά το θάνατο του - «Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να...»!

Μια αποκάλυψη μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου έγινε από πρώην συνάδελφο του ηθοποιού. «Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να...», είπε μεταξύ άλλων.

Στη Real και τη Μαρίνα Τσικλητήρα έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα, η τότε μαθήτρια στην σειρά, του Νίκου Μαρκορά και αναφέρθηκε στους «Δύο ξένους».

Μετράς 26 χρόνια στη δουλειά αυτή. Τι ήταν εκείνο που σε εξέπληξε, σε σχέση με αυτό που είχες αρχικά φανταστεί;

Η αντοχή και η επιμονή μου να συνεχίζω. Υπήρξαν πολλές αφορμές για να οπισθοχωρήσω. Η δουλειά μας μοιάζει με τον μύθο του Σίσυφου και υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να ανεβάσεις καμία πέτρα ξανά. Αυτό, όμως, που έχω πάρει από τη ζωή μου στο θέατρο είναι πολλαπλάσιο των δυσκολιών.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Αυτή είναι η φωτογραφία λίγο μετά τον θάνατό του που είχε σοκάρει το πανελλήνιο! Ξανά στην δημοσιότητα!

Νίκος Σεργιανόπουλος θάνατος αποκάλυψη

Αν επέστρεφες νοερά στην εποχή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς “Δύο Ξένοι”, όπου υποδυόσουν τη μαθήτρια του Μαρκορά, ποια εικόνα θα ανέσυρες αυθόρμητα;

Μια σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να καπνίζω, η αμεσότητα της τηλεόρασης μου φαινόταν τρομακτική. Και αυτός ο άνθρωπος κάθισε δίπλα μου και έκανε ότι περνούσε ότι περνούσε από το χέρι του για να είμαι εγώ καλή και όχι αυτός. Το λέω και συγκινούμαι, αυτή τη δοτικότητα τη συναντάς πάρα πολύ σπάνια.

Τελευταία, το επίπεδο των τηλεοπτικών σειρών φαίνεται να ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και το ενδιαφέρον του κοινού. Θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στη μικρή οθόνη;

Αύριο κιόλας! Πετάω από τη χαρά μου με αυτό το άλμα που βλέπω. Είμαι από τους ηθοποιούς που αγαπούν την τηλεόραση και τη σέβονται.