Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σάλο! «Μου αρέσει να είμαι πιο κάτω από τον άντρα»! (Βίντεο)

Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σάλο! «Μου αρέσει να είμαι πιο κάτω από τον άντρα»! (Βίντεο)

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις της όπου μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει να είμαι πιο κάτω από τον άντρα»!

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Θα βρεις τον δάσκαλο σου» και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό, όμως οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την ισότητα των φύλων και είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος για το πώς βλέπει την «Ελληνίδα του σήμερα»:

«Μιλάμε για την ισότητα των δύο φύλων. Αλλά μια γυναίκα δυσκολεύεται πάρα πολύ σε αυτό. Και στις δουλειές, στο να διεκδικήσει τα ίδια χρήματα. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι και υπέρ της ισότητας των δύο φύλων. Μου αρέσει να είμαι από κάτω και να νιώθω πως ο άντρας φροντίζει για τα πράγματα. Ίσως στη δουλειά μας οι άντρες παλιότερα να πληρωνόντουσαν λίγο καλύτερα. Αλλά νομίζω πως αυτό έχει ξεπεραστεί πια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάλος με δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού! «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας...»

Σάλος! Κορυφαία ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και φίλησε στον στόμα την παρουσιάστρια!

Κορυφαία ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και φίλησε στον στόμα την παρουσιάστρια. Έχει δημιουργηθεί σάλος από ορισμένους τηλεθεατές.

Η ίδια έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο μετά την δημιουργία του λογαριασμού της στο Instagram, αλλά και αυτή την κίνηση που έχει γίνει viral.

Η Jennifer Aniston ρώτησε την Ellen DeGeneres πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα και εκείνη απάντησε ότι συχνά το κάνει αλλά δεν είναι ερωτικό.

Επέμβαση για κορυφαία ηθοποιό! Οι πρώτες δηλώσεις!

Αμέσως μετά ρώτησε με την σειρά της την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα. Ωστόσο, προτού ολοκληρώσει την φράση της έσκυψε και την φίλησε.