Νεκρή στα 25 της τραγουδίστρια - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Πήγαινε στο μαγαζί για να τραγουδήσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρή στα 25 της τραγουδίστρια - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 25 της γνωστή τραγουδίστρια! Η ίδια, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγη ώρα πριν πάει να τραγουδήσει σε συναυλιακό χώρο μαγαζιού. Τι έχει συμβεί; Όλο το ρεπορτάζ με τις πρώτες πληροφορίες.

Το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε, επιβεβαίωσε τον θάνατό της νεαρής τραγουδίστριας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook και αποκάλυψε ότι την 25χρονη χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθοδόν για μια εμφάνισή τους στο Ιλινόις. Ο λόγος βέβαια, για την τραγουδίστρια Lindsey Renee Lagestee η οποία ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος της κάντρι μουσικής "Dixie Crush".

«Στην οικογένειά μας των Dixie Crush, θέλουμε να πούμε ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας τις τελευταίες αυτές ημέρες. Κάποιοι μάθατε τα τρομακτικά νέα, και με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι η Lindsey Renee πέθανε τη Δευτέρα λόγω επιπλοκών από το τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Οι καρδιές μας έχουν "σπάσει" για αύτη την τραγωδία που δεν έχει λογική" αναφέρει η ανάρτηση του συγκροτήματος.

«Είχε μόλις παρκάρει λίγα τετράγωνα από το μαγαζί που θα εμφανιζόμασταν. Βγήκε από το αυτοκίνητό της και τότε τη χτύπησε ένα ΙΧ» αναφέρει το μέλος του συγκροτήματος Jim Nonneman. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Lindsey Renee Lagestee νεκρή τραγουδίστρια ποια είναι

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι λίγες ημέρες πριν πέθανε και μια πασίγνωστη Ελληνίδα! Στην κηδεία της πήγε μέχρι και η Βάνα Μπάρμπα, αν δεν έχετε δει το θέμα, είναι πράγματι συγκλονιστικό.... Ιδού λοιπόν

Νεκρό είναι και πασίγνωστο μοντέλο εκτός από την 25χρονη τραγουδίστρια - Δεν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αλλά....

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που την δολοφόνησε αφού την πέταξε από το μπαλκόνι της. Η 38χρονη είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια καριέρα ως κουνελάκι του Playboy.

Ο λόγος για την Amie Harwick. Το 38χρονο μοντέλο είχε κάνει καριέρα ως κουνέλακι του Playboy για πολλά χρόνια και πλέον εργαζόταν ως θεραπεύτρια του έρωτα. Η ίδια δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της τον Gareth Pursehouse, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 41χρονος κατηγορείται πως έριξε την Amie από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματός της στο Hollywood Hills. Ο θάνατος του μοντέλου ήταν ακαριαίος.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει κλήση στην αστυνομία για φωνές και καυγάδες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.Η κλήση αυτή έγινε στη 1:16 τα ξημερώματα, ώρα την οποία πιθανότατα ο 41χρονος έριξε το μοντέλο από το μπαλκόνι.Σοκ προκαλεί και ο θάνατος μοντέλου που έπεσε από τον γκρεμό

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

μοντέλο νεκρή