Σταματάει εκτάκτως σήμερα η εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη - Τι συμβαίνει;

Τελειώνουν νωρίτερα από τις 12. Η ανακοίνωση του Κρατερού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματάει εκτάκτως σήμερα η εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη - Τι συμβαίνει;

Εκτάκτως θα σταματήσει σήμερα, νωρίτερα από τους προγραμματισμένους τίτλους τέλους, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τι συμβαίνει και ανακοίνωσε ο ηθοποιός στον αέρα του STAR ότι θα κλείσουν στις 11 μισή η ώρα;

«Στην φωλιά των κου κου» σήμερα το πρωί, μπορεί να εμφανίστηκε όλη η ομάδα εμφανώς ευδιάθετη λόγω των αποκριών, ωστόσο, ο Κρατερός Κατσούλης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, του οποίου η κηδεία θα γίνει σε λίγες ώρες.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο ηθοποιός ανακοίνωσε στον αέρα του STAR πως η εκπομπή τους θα ολοκληρωθεί νωρίτερα σήμερα και θα πάρει την σκυτάλη, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία θα μεταδίδει όλα όσα γίνονται στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού που λάτρεψαν οι τηλεθεατές από τις παλιές αγαπημένες ελληνικές ταινίες του κινηματογράφου.

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης, αποκάλυψε πως σήμερα είχαν δυο επιλογές. Η δεν θα έκαναν εκπομπή ή θα έβγαιναν κανονικά στον αέρα. Τελικά επέλεξαν το δεύτερο καθώς, ο Κώστας Βουτσάς θα ήθελε να τους βλέπει χαρούμενους.

Να θυμίσουμε ένα επικό σκηνικό που έγινε στην εκπομπή χτες, όταν η πεθερά της Κατερίνας Καραβάτου βγήκε στην εκπομπή - Εδώ ο σπαρταριστός διάλογος

Λεπτομέρειες για την κηδεία του Κώστα Βουτσά μετά την έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του Κώστα Βουτσά. Συντετριμμένα είναι αγαπημένα του πρόσωπα, όπως και όλος ο κόσμος που τον γνώρισε μέσα από τον κινηματογράφο. Τι ώρα θα είναι ωστόσο η κηδεία του σήμερα, που θα πούμε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό;

O αιώνιος έφηβος που αγάπησαν έφυγε από την ζωή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης, (26/2). Χτες έγινε το λαϊκό προσκύνημα, ωστόσο σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα τον δουν για τελευταία φορά, καθώς στις 9 το πρωί η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

Εκεί όπου ετέθη καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών, και θα ψαλεί, στις 11, η νεκρώσιμη ακολουθία, παρουσία των μελών της οικογένειάς του και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία, στο Α' Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του. Εσείς ωστόσο ξέρατε για την ζωή της Αλίκης Κατσαβού; Όλη η αλήθεια για τον γάμο πριν τον Κώστα Βουτσά, την ηλικία και την καταγωγή της.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.