MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας

Πήρε την ασυλία και όχι μόνο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας, μετά από μία δύσκολη δοκιμασία που ανέδειξε μερικά πιάτα, έφερε ωστόσο και μεγάλες ταραχές ανάμεσα στους παίκτες.

Περίπλοκη δοκιμασία η σημερινή, μιας και πολλοί ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να βγάλουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και έτσι κατέληξαν να έχουν μία από τις χειρότερες προσπάθειες.

Τα τρία καλύτερα πιάτα, άνηκαν στην Ντέμη, τον Σταύρο και τον Δημήτρη, ωστόσο αυτό που τελικά κέρδισε το τεστ ήταν ο Σταύρος, ο οποίος κέρδισε την ασυλία στην ομαδική δοκμασία και ένα ακόμα πλεονέκτημα που δεν του ανακοίνωσαν ακόμα οι κριτές.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε έξαλλος με ένα σχόλιο που έκανε ο Ηλίας.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στα άσχημα νέα της ημέρας, πολλά ήταν τα πιάτα που ήρθαν μπροστά στους κριτές ως οι πιο αδύναμες προσπάθειες. Ανάμεσα σε αυτά, το πιάτο του Ηρακλή, του Γιώργου, του Τζον, του Διονύση και του Ιωάννη.

Οι παίκτες που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι ο Τζον, ο Ιωάννης και ο Ηρακλής, μιας και οι τρεις τους είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Ιωάννης δε θέλησε να πει αμέσως αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, ενώ τα σχόλια γύρω από αυτό ήταν πολλά.

Μαρία και Διονύσης θέλησαν να τον πείσουν να την χρησιμοποιήσει, ωστόσο εκείνος επέμεινε πως θέλει να το σκεφτεί.

Θέση επί του θέματος πήρε φυσικά και η Κατερίνα η οποία είπε: «Το βράδυ θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν τον Ιωάννη στο δωμάτιο. Εγώ βρίσκομαι στο ρετιρέ και τα ακούω όλα, νομίζουν ότι δεν ακούω επειδή ψιθυρίζουν αλλά ο ήχος έρχεται πάνω. Θα του πουν να μην κάνει χρήση της κάρτας για να μην είναι υποψήφιος ο Γιώργος ή να κάνει χρήση και να σωθεί; Δε νομίζω να γίνει το δεύτερο....».