Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

No more Sussex Royals! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μας αποχαιρετούν

Η τελευταία ανάρτηση!

No more Sussex Royals! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μας αποχαιρετούν
News 31.03.2020 12:55
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι λένε και επίσημα αντίο στο Sussex Royals κάνοντας μια ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram στην οποία αποχαιρετούν τον κόσμο.

Η Μέγκαν και ο Χάρι είπαν και επίσημα αντίο στα βασιλικά τους καθήκοντα με το ζευγάρι να κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό που είχε στο Instagram. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρι και οι Μέγκαν είχαν στο Instagram τον λογαριασμό Sussex Royals. Μάλιστα πολλά είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο όνομα, καθώς οι δυο τους φέρονταν να ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως εμπορικό σήμα, ωστόσο η βασίλισσα είχε άλλα σχέδια.

Τώρα η Μέγκαν και ο Χάρι έκαναν την τελευταία τους ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό, με το ζευγάρι να αποχαιρετά τον κόσμο.

Τι έγραψαν στο Instagram οι Sussex Royas; - Έτσι αποχαιρέτισαν τον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Ειδικότερα το ζευγάρι με μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα περνάμε με τον ιό, ενώ ακόμα έγραψε ότι "δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται". Να πούμε ότι το ζευγάρι θα μένει πλέον και στον Καναδά, με τον Ντόναλτν Τραμπ να τους ρίχνει πρόσφατα μια "καμπάνα". Τι είπε;

Αναλυτικά το μήνυμά τους αναφέρει τα εξής:

Όπως όλοι αισθανόμαστε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά – όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή – μαζί μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων, σε ολόκληρο τον πλανήτη και η εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας αυτής της πανδημίας.

Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα -για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση στο καλό του κόσμου.

Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.

Ορίστε και η ανάρτηση

View this post on Instagram

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεκινάει να βγάζει λεφτά η Μέγκαν Μάρκλ - Δείτε τι δουλεία έκλεισε!

Το πρόβλημα υγείας της Μέγκαν Μαρκλ που την έκανε να αποχωρήσει από το παλάτι

Share