Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέστρεψε δριμύτερη στον χώρο της μουσικής με ένα νέο άκρως καλοκαιρινό τραγούδι και είναι πραγματικά "καυτό" βίντεο κλιπ το οποίο αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη τραγουδίστρια να είχε αφοσιωθεί στην τηλεόραση, μέσα από την παρουσίαση του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδα του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, και τη συμμετοχή της στην σειρά του ANT1, Αν ήμουν πλούσιος, ωστόσο φαίνεται πως η Κατερίνα Στικούδη έκανε το πιο δυναμικό comeback.

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Διαφέρω» πρόκειται να "σπάσει" τα ταμεία μιας και είναι το απόλυτο χιτ για το καλοκαίρι του 2020. Αυτό που πρέπει να δείτε ωστόσο σίγουρα, είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με κολάν. Την έχουμε εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου συνόδευσε τη μεγάλη της επιστροφή στον χώρο του τραγουδιού, και με ένα απίστευτο βίντεο κλιπ για το νέο της κομμάτι.

Χαμός έγινε και με τον αισθησιακό χορό της Κατερίνας Στικούδη

"Φωτιές" άναψε η Κατερίνα Στικούδη για ακόμα μια φορά. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ανέβασε έναν αισθησιακό χορό που έριξε το Instagram, και μόλις το δείτε θα μείνετε "κάγκελο".

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της καραντίνας, όπως όλοι μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσει και τις τελευταίες μέρας μέσα στο σπίτι. Το βιντεάκι μάλιστα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το επαυξάνει.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της Κατερίνας Στικούδη

Χορεύοντας υπό λάτιν ήχους και απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού της η ίδια μας γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της, "Πίσω μου αριστερά πάνω κάθεται ο Buzz lightyear .. ο αγαπημένος μου από το toystory ! Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας κινουμένων σχεδίων ?"

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram. Πρόσφατα είχε ανεβάσει και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία που μοίρασε εγκεφαλικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πίσω μου αριστερά πάνω κάθεται ο Buzz lightyear .. ο αγαπημένος μου από το @toystory ! Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας κινουμένων σχεδίων ? ???? #playroom #myhouse #homesweethome❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις