Η δημόσια έκκληση της Χαράς Παππά

Τι ζητάει το μοντέλο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση της Χαράς Παππά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, για μία διαδήλωση που πρόκειται να γίνει αύριο για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ έχει σκορπίσει την οργή σε όλο τον πλανήτη. Στις ΗΠΑ, η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα επεισόδια δείχνουν να μην έχουν τελειωμό, ενώ χθες επεισόδια έγιναν και στο κέντρο της Αθήνας.

Τις προάλλες ωστόσο, η Χαρά Παππά αξιοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της σύντροφο. Δείτε εδώ το τρυφερό μήνυμά της για τον Μπουράκ Χακί.

Αύριο το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί μία διαδήλωση για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού και με τη σειρά της, η Χαρά Παππά θέλησε να διαδώσει την είδηση μέσα από το Instagram της. Το μοντέλο έχει άλλωστε πολλούς followers και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποίησε τη δημοτικότητά της.

Αυτή ήταν η δημόσια έκκληση της Χαράς Παππάς

«Θα παρακαλούσα όσοι μπορείτε να αναρτήσετε αυτό το post στα story σας, να διαδοθεί παντού και να σας δούμε την Παρασκευή εκεί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραψε στο story που ανέβασε το γνωστό μοντέλο.

Χαρά Παππά Instagram

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Χαρά Παππά έκανε και μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο έρωτας τους δυναμώνει αφού σκοπεύουν σε λίγο καιρό να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Χαρά Παππά μπορεί αν μην κέρδισε το GNTM έχει κερδίσει ωστόσο την καρδιά του Μπουράκ Χακί, αλλά φυσικά των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, συνηθίζουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και να μοιράζονται την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι αυτή την φορά το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της σχέσης τους. Ποιο είναι αυτό που την κρατά ζωντανή; Στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο του Μπουράκ Χακί το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Χαράς Παππά. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Δείτε εδώ:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί