Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η ηθοποιός - τηλεοπτική «Βάνια», γεμίζει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική χρονιά η οποία όπως όλα δείχνουν θα την βρει στον ΣΚΑΙ για ακόμη μια σεζόν.

Η Ματίνα Νικολάου είναι λάτρης του Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαύρα γυαλιά και πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο, πόζαρε με αέρα μοντέλου και πρέπει να δέχτηκε άπειρα μηνύματα.

Αυτή είναι η πόζα της Ματίνας Νικολάου, της συνεργάτιδας του Νίκου Μουτσινά με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Ματίνα Νικολάου Βάνια Καλό Μεσημεράκι μαγιό σώμα

Η Ματίνα Νικολάου, να σημειώσουμε πως, αλά Ελένη γύρισε την κάμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και φίλησε το σύντροφό της.

"Έμεινε" η Ματίνα Νικολάου με την ατάκα για το Νίκο Μουτσινά - «Βάλε τον φαλακρό τον κύριο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ωστόσο, μια ατάκα που πέταξαν για τον παρουσιαστή την έκανε να... "μείνει" στον αέρα. «Βάλε τον φαλακρό κύριο», ειπώθηκε.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου πόσο χρονών είναι ο γιος της και αν παρακολουθεί την εκπομπή ή βίντεό της στο Youtube, λέγοντας πως οι δικοί της γιοι και οι φίλοι τους στο σχολείο παρακολουθούν μερικά βίντεο της στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η ατάκα για το Νίκου Μουτσινά που έκανε την Ματίνα Νικολάου να "μείνει"

Ενώ στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου, αποκάλυψε πως οι γιοι της απολαμβάνουν να βλέπουν την εκπομπή, «Καλό μεσημεράκι» λέγοντας:

Ματίνα Νικολάου Νίκος Μουτσινάς

«Εμένα τα παιδιά μου τη βλέπουν την εκπομπή, την απολαμβάνουν και μου λένε "βάλε τον φαλακρό τον κύριο", δεν ξέρουν το όνομά του αλλά γελάνε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Δείτε εδώ την τηλεφωνική παρέμβαση που «πάγωσε» τον Νίκο Μουτσινά.