Σοφία Φυρού - Αλέξανδρος Κοψιάλης: Θα γίνουν γονείς! Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και το υπερηχογράφημα!

Δείτε την ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Φυρού - Αλέξανδρος Κοψιάλης: Θα γίνουν γονείς! Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και το υπερηχογράφημα!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους ζουν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού αφού το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον instagram του infuencer και youtuber Αλέξανδρου με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους στο υπερηχογράφημα!

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο θα έχει ένα πολύ καλό λόγο να χαμογελάει στην σκέψη του 2020!

Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει χαρακτηριστικά:

"Το 2020 θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όλων μας. Προσωπικά έχω έναν παραπάνω λόγο να το θυμάμαι για πάντα! Σε περιμένουμε! Υ.Γ Να προσέχετε τι αστεία κάνετε την Πρωταπριλιά!" Δείτε ακόμη έναν διάσημο Έλληνα που θα γίνει μπαμπάς!

Αλέξανδρος Κοψιάλης

  • Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων έως και το 2019, ενώ παράλληλα διεκπεραίωνε τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Marketing στο IST College, όπου και αποφοίτησε το 2014.
  • Ξεκίνησε την πορεία του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου του 2018 με το πρώτο του video σειράς ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ στο Ιnstagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο ΥouTube στις 24 Μαρτίου του 2018 και στις 4 Απριλίου του 2018 ανέβηκε το πρώτο video της ίδιας σειράς ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ. Η απήχηση του στον κόσμο τον οδήγησε να δημιουργήσει την εκπομπή ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις χιουμοριστικού περιεχομένου ανάλογα με τον καλεσμένο του, που λαμβάνει χώρο στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα εκτός του χώρου των Social Media ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.