Οριστικό τέλος στη φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος στη φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος που δόθηκε στη μεγάλη φιλία που είχε αναπτύξει η Ιωάννα Τούνη με την άλλοτε συμπαίκτριά της στο My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η influencer αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη μετά από δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει.

Οι δύο κυρίες πέρασαν μαζί όλο το καλοκαίρι και μάλιστα για ένα διάστημα έμειναν και μαζί στο σπίτι ενώ έκαναν πολλές διακοπές παρέα.

Όπως αποκάλυψαν ωστόσο πλέον δεν μιλάνε καθώς κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους χωρίς να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς διέλυσε τη φιλία τους.

«Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε» δήλωσε στην εφημερίδα On time» και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε, όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δε μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στο The 2night show. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στην εφημερίδα: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δε μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπώ πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας, αυτό είναι όλο».

Κατερίνα Καινούργιου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα της στην Ιωάννα Τούνη - "Την πήρα τηλέφωνο παρόλο που..."

Η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στην Ιωάννα Τούνη! Μάλιστα, η Ιωάννα ξαφνιάστηκε, αφού δεν γνωρίζει προσωπικά την παρουσιάστρια. Την αποκάλυψη την έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Ευτυχείτε!

Όταν λοιπόν ξέσπασε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και η ίδια βγήκε και μίλησε για αυτό , η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της τηλεφωνήσει κι ας μην γνωρίζονται προσωπικά για να της συμπαρασταθεί!

Της τηλεφώνησα το καλοκαίρι. Όταν είδα το βιντεάκι στεναχωρήθηκα πολύ και της τηλεφώνησα. Της είπα, σε πήρα τηλέφωνο, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, να σου συμπαρασταθώ, είμαι μαζί σου… καλά έκανες και μίλησες ανοιχτά. Δεν σε πήρα τηλέφωνο για την εκπομπή, αλλά σε πήρα γυναίκα προς γυναίκα… και η κοπέλα ξαφνιάστηκε και μου είπε δεν το περίμενα και σε ευχαριστώ πολύ…»! Δείτε ακόμη, την αποκάλυψη της Ιωάννας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πρώην της!

Τούνη ροζ βίντεο - Καιονούργιου