Φάνης Λαμπρόπουλος: Το σχόλιο του για τις "Σφήκες" - "Και τα τρία κορίτσια είναι..."

Έτσι σχολίασε την αντικατάσταση που είχαν οι "Μύγες"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φάνης Λαμπρόπουλος: Το σχόλιο του για τις

Τον Φάνη Λαμπρόπουλο συνάντησε ο Αρτ και η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα εκπομπή με τίτλο «Χιούστον το Λύσαμε» που θα παρουσιάσει με τον Νικόλα Ράπτη στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος σχολίασε μάλιστα και την αντικατάσταση που είχαν οι «Μύγες» από τις «Σφήκες» στο «The 2Night Show».

«Ωραίες είναι οι Σφήκες. Και τα τρία κορίτσια είναι φιλενάδες. Και με τη Φελίσια έχουμε συνεργαστεί, η Χρύσα είναι χρόνια φίλη, τη Super Κική τη βλέπω. Μου αρέσουν πολύ.

Η δική μας εκπομπή θα λέγεται Χιούστον γιατί θα έχει να κάνει λίγο με το διάστημα. Θα είναι κάτι χιουμοριστικό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Δείτε την έκτακτη ανακοίνωση για το πρόγραμμα του Ant1!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος το "θύμα" στο Best Friend's Fear!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι το επόμενου "θύμα" του Best Friend's Fear και του Σάββα Πούμπουρα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή "Πρωινό". Θα πέσετε ξεροί από τα γέλια!

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα (13/3) ο Σάββας Πούμπουρας θα κάνει μια ακόμα φάρσα σε κάποιο γνωστό πρόσωπο της showbiz! Αυτή τη φορά ο κλήρος πέφτει στον Φάνη Λαμπρόπουλο! Το Πρωινό έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα “Best Friend’s Fear” και την φάρσα που έκανε.

Στο επεισόδιο θα δούμε τον Φάνη και τον Νικόλα Ράπτη να φτάνουν στην φαρμακαποθήκη για ένα τυπικό επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νικόλας θα παρασύρει τον Φάνη σε ένα δωμάτιο με υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας και ο παρουσιαστής θα κληθεί να βγάλει τα ρούχα του για να του γίνει απολύμανση από τους ειδικούς. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή.

Το απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή του ANT1