Με ατημέλητο μαλλί και πιτζάμες η Βάσω Λασκαράκη - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Ανέβασε βίντεο στο Instagram!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ατημέλητο μαλλί και πιτζάμες η Βάσω Λασκαράκη - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει όπως δεν της έχετε ξαναδεί! Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι της, έχει ατημέλητο μαλλί και φοράει πιτζάμες.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει αρκετές φορές πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει στον φακό χωρίς καθόλου μακιγιάζ και κάθε φορά, καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Αυτό είναι το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη με ατημέλητο μαλλί και πιτζάμες

Έτσι λοιπόν, χθες το βράδυ αποφάσισε να μείνει μέσα στο σπίτι και να μοιραστεί μία σκέψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με τον φορτιστή του κινητού της και στο συγκεκριμένο βίντεο είναι εντελώς ατημέλητη αλλά και πάλι κούκλα.

Σε προηγούμενη δημοσίευσή της ωστόσο την είδαμε πολύ περιποιημένη να ποζάρει στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της η Βάσω Λασκαράκη - Ντοκουμέντο από το κρεβάτι της

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και από τις φωτογραφίες της στα social media. Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της παραμένει κούκλα. Το ντοκουμέντο από το κρεβάτι της το αποδεικνύει.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινωθεί κάτι για τα επαγγελματικά της - Με την πιο πρόσφατη είδηση να είναι αυτή για τις 8 Λέξεις - ωστόσο απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις οικογενειακές της στιγμές.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από το κρεβάτι της, θέλοντας να δείξει πόσο νύσταζε.

Έτσι λοιπόν, πόζαρε με πιασμένο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είδαμε πως ακόμη και έτσι είναι κούκλα!

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ

Η Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες μέρες ξυπνάει νωρίς, αφού η κορούλα της ξεκίνησε σχολείο και την ετοιμάζει για να την πάρει το σχολικό Μάλιστα, χθες με αφορμή την πρώτη ημέρα δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της και μας έδειξε το πρόσωπο της.