GNTM 3: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το STAR - Η ημερομηνία του τελικού

Θα δούμε μάλιστα και μια αλλαγή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το STAR - Η ημερομηνία του τελικού

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας GNTM 3 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και το STAR ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία του μεγάλου τελικού, όπου θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, μόλις μάθαμε μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στον φετινό τελικό καθώς και τον τρόπο ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε στην Φωλιά των Κου Κου όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνο το βράδυ.

Όσον αφορά την ανάδειξη του νικητή, οι 3 υποψήφιοι θα χρειαστεί να υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες. Οι κριτές με την σειρά του θα αξιολογήσουν το τελικό αποτέλεσμα των διαγωνιζόμενων και θα βαθμολογήσουν ξεχωριστά τον κάθε παίκτη.

Έπειτα, η διαδικασία θα περάσει στη μοίρα του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα ψηφίσει αυτόν που επιθυμεί για νικητή. Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί έτσι ο μεγάλος νικητής.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει για τον τελικό πως θα έχουμε μια αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας για αυτό και αποκάλυψε πως η ψηφοφορία δεν θα είναι δωρεάν.

Συγκεκριμένα, επισήμανε πως: «Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα». Αν έχασες το χθεσινό επεισόδιο, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

GNTM 3: Ο Δημοσθένης "διέγραψε" την παλιά του ζωή - Η κίνηση "βόμβα"

Ο Δημοσθένης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό 30/11 GNTM 3 και μετά από αυτό ο...γύπας του παιχνιδιού θέλησε να βγει δυναμικά στον έξω κόσμο αλλάζοντας κάποια πράγματα στη ζωή του.

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Δημοσθένης ανέβασε ένα βίντεο που μίλησε για την αποχώρηση του.

Ο Δημοσθένης έκανε τον απολογισμό του γράφοντας στο Instagram του: «G Y P A S is back. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!» και πόσταρε και ένα βίντεο. Δείτε ωστόσο ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Τα πράγματα όμως δεν τελείωσαν εκεί αφού το profile του στο instagram μετονομάστηκε σε "Δημοσθένης Γύπας" και σβήστηκαν όλες οι παλιές του φωτογραφίες.

δημοσθένης γύπας