Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Και δεν συνεχίζει μόνο λόγω τηλεθέασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος απάντησε και για το “Καλό μεσημεράκι” και το μέλλον του στο κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ.

«Δεν φοβάμαι καθόλου, αλλά δεν ήμουν με κόσμο την Πρωτοχρονιά. Ήμουν με την Άννα Βίσση. Εδώ και ένα χρόνο είμαι vegetarian, τρώω αβγό, τρώω τυρί, αλλά δεν τρώω κρέας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τις ημέρες των εορτών.

Για αυτό συνεχίζει ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

«Το Καλό μεσημεράκι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, πιστεύω ότι το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό, ένα ραντεβού έτσι, χαρούμενο».

Μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το bullying.

Απάντησε ανοιχτά ο Νίκος Μουτσινάς για τη μεταγραφή του - «Μου πάει ο ΣΚΑΪ, θα μείνω για πάντα»

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και μετά από μία ατάκα της αναγκάστηκε να απαντήσει ανοιχτά στο αν σκοπεύει να πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως ο ΣΚΑΪ του πάει πολύ.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Από τη μεριά της, η στενή συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει κάτι σχετικό, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο στη μεγάλη συνάντησή τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χιουμοριστικά: «Έχεις την Πολυκάρπου να τα ρωτά αυτά και να με εκνευρίζει…Θα σου απαντήσω…

Νίκος Μουτσινάς Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε: «Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Είμαι και στην παραγωγή με την Barking Well και χαίρομαι που έχουν γίνει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή. Είμαι πολύ καλά.»

Έπειτα ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Θα μείνω για πάντα… Μου πάει ο ΣΚΑΙ, όλα τα κανάλια μου πάνε… Ο Alpha στην αρχή μας πήγαινε στο τέλος όχι κι ο ΑΝΤ1 το ίδιο. Και το Open αλλά μετά έκλεισα έγινα closed. Πρέπει να προσέχω το τέλος μου.»