Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βούλα Πατουλίδου: Ο γιός της θα υπηρετήσει στα σύνορα και η ίδια δηλώνει - "Δεν είναι ποινή, είναι τιμή"

Δείτε αναλυτικά

Βούλα Πατουλίδου: Ο γιός της θα υπηρετήσει στα σύνορα και η ίδια δηλώνει -
News 21.01.2021 21:34
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο On Time μίλησε η χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και αναφέρθηκε στον γιό της που θα υπηρετήσει την πατρίδα στα σύνορα της χώρας.

Αυτά δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου

«Γεννημένη στην άλλη άκρη των ακριτικών συνόρων, στη Φλώρινα, ήξερα από τοτε που είχε πει η Μελίνα Μερκούρη ότι τα σύνορα δεν είναι ποινή, είναι τιμή».

Μάλιστα, η ίδια δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού ο μοναχογιός της είναι πια στην Ελλάδα. «Η Αμερική ήταν το δύσκολο, εδώ είμαστε δίπλα. Νιώθω χαρά για τα παιδί μου. Όταν γελάει, γελάω κι εγώ και είμαι υπερήφανη γι’ αυτόν. Όπως κάθε Ελληνίδα μάνα, του λέω: “να τρως και να σκεπάζεσαι, παιδί μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά η ολυμπιονίκης ενώ πριν λίγες μέρες είχε κάνει μια αποκάλυψη.

βούλα πατουλίδου γιος

Βούλα Πατουλίδου: Ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της Μπεκατώρου - «Που ήσουν τόσα χρόνια;»

Με αφορμή την καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου σε πρόσωπο της ομοσπονδίας για τον βιασμό της, η Βούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου Ιστιοπλοΐας.

«Γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά πρωταθλητές. Πώς μπορείς να μεγαλώσει ένα παιδί για να καταλάβει ότι η ψυχή και το σώμα του τού ανήκουν.

Δεν αντιμετωπίζει με τέτοια φαιδρή ανακοίνωση ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γιατί στην ουσία στοχοποιείς όλο το άθλημα. Έχεις έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια πρόεδρος και τελικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο των αθλητών του και βεβαίως το άδικο ανθρώπων με τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί 20-25 χρόνια. Πού ήσουν εσύ τόσα χρόνια; Γι’ αυτό είσαι πρόεδρος. Δεν είσαι πρόεδρος μόνο για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες από τις γενικές γραμματείες και ήσουν ο μεγάλος και ο τρανός επιχειρηματίας του αθλητισμού. Και είχες ανθρώπους αθλητές από τους οποίους διεκδικούσες και απαιτούσες να έχουν μεγάλες διακρίσεις για να είσαι εσύ ο πρόεδρος. Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη για Μπεκατώρου: «Δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει αυτή την εγκληματική πράξη»

Άννα Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Να ζούνε με τον φόβο οι θύτες και όχι τα θύματα»

Share