«Έχεις συναισθήματα για εμένα;» - Άφησε «παγωτό» τον Βασιλάκο η Καινούργιου

Πολύ καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχεις συναισθήματα για εμένα;» - Άφησε «παγωτό» τον Βασιλάκο η Καινούργιου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στο Super Κατερίνα και κατά την είσοδό του στο πλατό, η παρουσιάστρια του πέταξε μία επική ατάκα με αφορμή τα σχόλια που είχαν ακουστεί για εκείνον κατά τη συμμετοχή του στο The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου μία υπέροχη ανθοδέσμη και τότε η παρουσιάστρια, του είπε: «Για μένα είναι τα λουλούδια; Μήπως έχεις συναισθήματα και για εμένα;», και ξέσπασε σε γέλια.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξέσπασε επίσης σε γέλια και της είπε ότι φυσικά και πήρε για εκείνη τα λουλούδια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νέο χωρισμό του.

Η συνάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Κατερίνας Καινούργιου

«Καλύτερος Bachelor από τον Παππά ο Βασιλάκος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε το πρωί της Παρασκευής (24/9) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το φετινό Bachelor και ξεκαθάρισε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλύτερος στον ρόλο του εργένη.

Παράλληλα, μίλησε για τον Αλέξη Παππά ενώ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο J2US που κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 25/9!

«Ανάμεσα σε Παππά και Βασιάκο, το αγόρι μας… Παναγιώτης Βασιλάκος… Το λέω! Επειδή αυτές ορμάνε πια πάρα πολύ στον Παππά, νομίζω ότι έχει τρομοκρατηθεί ο άνθρωπος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στα προσωπικά της, σχολίασε: «Και βέβαια χωράει ένας έρωτας στη ζωή μου! Και πολλοί έρωτες μπορώ να πω».