Φώφη Γεννηματά: Τα πρόσωπα που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους στην κηδεία της

Ρίγη συγκίνησης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φώφη Γεννηματά: Τα πρόσωπα που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους στην κηδεία της

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει σκορπίσει θλίψη στο Πανελλήνιο και έτσι η κηδεία της θα γίνει με τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, όταν θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία.

Τα πρόσωπα που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους για τη Φώφη Γεννηματά

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος, ο οποίος έχει πάρει και το όνομα του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή επικήδειο θα εκφωνήσουν, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας καθώς και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Σάλος με το δελτίο Τύπου του Ευαγγελισμού για τον θάνατό της - Δεν αναγράφηκε ποτέ ότι...

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από την ζωή η Φώφη Γεννηματά, προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση, με τα social media να κατακλύζονται από αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Κυριακής (24/10) η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έπεσε σε ηπατικό κώμα, κάτι που δεν αναγράφηκε στο δελτίο Τύπου που έστειλε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».