Αντώνης Κατσαρός: «Είχα ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου»

«Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ζω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Κατσαρός: «Είχα ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Κατσαρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή αλλά και για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κατσαρού

«Από το δημοτικό έκλεβα τις εφημερίδες του πατέρα μου για να τις “ξεψαχνίσω”. Με έβαλε ο πατέρας μου να κάνω πιάνο και τα πήγαινα μια χαρά, είχα βεβαιωθεί όμως πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να εκτιμήσω τους ανθρώπους που έκαναν πρόβες με τον πατέρα μου.

Την ώρα που στη μητέρα μου έσπαγαν τα νερά, έκανε πρόβα με την Βλαχοπούλου ο πατέρας μου και της έλεγε “κάτσε να τελειώσουμε το τραγούδι. Ο Γιάννης Πάριος ήταν και είναι κάτι σαν οικογένεια. Μου έδωσε μάθημα ζωής, πώς να είσαι τόσο σπουδαίος και τόσο προσγειωμένος.

Έχω γνωρίσει τον Ζιντάν, τον Μπέκαμ. Ήρθε ο Μπέκαμ να με ρωτήσει αν θέλω να κάνει δήλωση».: «Το 2001 είχα ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου. Ήμουν άυπνος δύο ημέρες και με πήρε ο ύπνος στο δρόμο. Έφυγε το αυτοκίνητο, ήμουν στην εντατική, με όχι καλές προβλέψεις. Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ».

Ατύχημα για την Ελεονώρα Μελέτη λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής της

Με μια απρόσμενη αποκάλυψη ξεκίνησε την εκπομπή της Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την επιστροφή της στις επάλξεις. Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, ρώτησε τους συνεργάτες της αν έφτασαν με ευκολία στο κανάλι λόγω του χιονιού που έχει δημιουργηθεί σε πάγο από αυτές τις ημέρες.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπαν on air, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν βγήκε σήμερα 28/1 από το σπίτι της γλίστρησε και έπεσε, ωστόσο πάλι καλά δεν χτύπησε.

«Εμείς εκεί δε μας βλέπω. Μέχρι τον επόμενο χιονιά έτσι θα είμαστε. Παιδιά έφαγα μια τούμπα το πρωί, της ντροπής, της ντροπής, να με είδε κάποιος γείτονας, να ήταν κάποιος στο μπαλκόνι… Από αυτές που βλέπουμε στην Τουρκία που έρχονται, που πέφτουν κάτω και γελάμε. Δεν το έχουμε εικόνα ευτυχώς» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.