Σε γιοτ αξίας εκατομμυρίων ευρώ με τρεις ορόφους - Οι χλιδάτες διακοπές Χρουσαλά και Πατίτσα στην Ελλάδα

Γιορτάζουν την 12η επέτειο του γάμου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε γιοτ αξίας εκατομμυρίων ευρώ με τρεις ορόφους - Οι χλιδάτες διακοπές Χρουσαλά και Πατίτσα στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά με αφορμή την 12η επέτειο του γάμου τους. Παρέα με φίλους κάνουν tour στα πανέμορφα νησιά της χώρας και στο Instagram μέσα από τα προφίλ τους μοιράζονται διάφορες ευτυχισμένες στιγμές τους.

Το tour λοιπόν, το κάνουν με ένα τεράστιο γιοτ που κοστίζει πολλά εκατομμύρια. Έχει τρεις ορόφους και όλα τα κομφόρ. Πολλά δωμάτια και υπνοδωμάτια και όχι μόνο...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λέων Πατίτσας δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες πάνω από το γιοτ, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά πριν λίγες ημέρες "έριξε" το προφίλ της με την ανάρτηση της όπου πόζαρε με μαύρο μπικίνι.

Φωτογραφίες από το γιοτ που κάνουν διακοπές Χρουσαλά - Πατίτσας

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσα σκάφος

Σκάφος Μαριέττας Χρουσαλά Λέων Πατίτσα

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσα γιότ

Η βίλα που αγόρασαν στο Μαϊάμι

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός Ελλάδας. Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά πρόσθεσε στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία.

Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr