Τέρμα cozy και σε γήινους τόνους το σπίτι της Ηρώς Λούπη - Ο λόγος που ο Καλυβάτσης δεν μένει πια σε σκάφος

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τέρμα cozy και σε γήινους τόνους το σπίτι της Ηρώς Λούπη - Ο λόγος που ο Καλυβάτσης δεν μένει πια σε σκάφος

Η Ηρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί η δυο τους να έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί για τα σχέδια ενός γάμου.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικά χρόνια ο Σωτήρης Καλυβάτσης διέμενε σε σκάφος, βέβαια ο ίδιος έχει κάνει μια «στροφή» στη στεριά αφού πλέον μένει σε ένα cozy διαμέρισμα. Ωστόσο ο πραγματικός λόγος που δεν μένει πια σε σκάφος είναι όπως είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Πρώτα απέκτησα το σκάφος και μετά το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και με χαρά τώρα θα δωρίσω το σπίτι μου στο κράτος. Mένω στο σκάφος από την ώρα που ήρθα στην Αθήνα δια θαλάσσης, για να μπορώ να φύγω όταν χρειαστεί».

Από την άλλη, η Ηρώ Λούπη δίνει ιδιαίτερη σημασία στο σπίτι αλλά και και στην διακόσμηση. Και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότηά τους.

Έτσι, όπως θα δείτε παρακάτω το σπίτι της έχει γήινους ενώ από την άλλη η ίδια απολαμβάνει να αναδιαμορφωνει τα έπιπλά της.

Το σπίτι της Ηρώς Λούπη που τα έχει όλα

Επεξεργασία: Παντρεύεται η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open, βρέθηκε σήμερα 14/10 καλεσμένη η Υρώ Λούπη η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αλλά και για το αν οι δυο τους μένουν μαζί.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν σκέφτονται τον γάμο με τον αγαπημένος της καθώς ο γάμος είναι μια υπογραφή. Ωστόσο στην συνέχεια αποκάλυψε πως: «Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι με τον Σωτήρη Καλυβάτση». Δείτε επίσης την φωτογραφία που δημοσίευσε και "έριξε" το Instagram.