«Το θαύμα έγινε!» - Έγκυος μετά από δύο διακοπές κύησης η Ζωή Παπαδοπούλου

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από ανάρτησή της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το θαύμα έγινε!» - Έγκυος μετά από δύο διακοπές κύησης η Ζωή Παπαδοπούλου

Τα πιο ευχάριστα νέα έκανε γνωστά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 η δημοφιλής τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία μετά τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν με τις κυήσεις, είναι έγκυος.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά τις προσπάθειες για απόκτηση παιδιού φαίνεται πως πέτυχε τον σκοπό της, και με μια ανάρτηση μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, στέλνοντας και ταυτόχρονα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που γνωρίζει και εκείνη.

Έγκυος η Ζωή Παπαδοπούλου

«Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού…

Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη… Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί..

Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή! Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”…

Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!! Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ζωή Παπαδοπούλου

Έγκυος μετά από δύο διακοπές κύησης η Ζωή Παπαδοπούλου

Ποια είναι η Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλής μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν. Με τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάσση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου. Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στο δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Αυτή τη στιγμή η Ζωή βρίσκεται στο στούντιο, ηχογραφώντας το δεύτερο άλμπουμ της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.—via http://stixos.eu