Γνωστός μπασκετμπολίστας γίνεται για τρίτη φορά μπαμπάς - Η αποκάλυψη του στο instagram

Ποιος ειναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστός μπασκετμπολίστας γίνεται για τρίτη φορά μπαμπάς - Η αποκάλυψη του στο instagram

Από το βράδυ του Σαββάτου (14/1) έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα ότι ένας διάσημος παλαίμαχος μπασκετομπολίστας θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς. Πριν από λίγες μέρες, γνοστοποιήθηκε και άλλη μια εγκυμοσύνη στον χώρο της ελληνικής showbiz (δείτε εδώποιοι θα γίνουν γονείς).

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής. Έχει ύψος 2,07 μ. και αγωνιζόταν ως σμολ και πάουερ φόργουορντ. Αυτή την περίοδο αποτελεί τον προπονητή του Κεραυνού Στροβόλου.

Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών στις Ακαδημίες του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με την κολύμβηση. Σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Παίδων ενώ νωρίτερα είχε παίξει και στη μικτή ΕΣΚΑ.

Έχει παρουσιάσει το βιβλίο του "Όνειρα και Αλήθειες" και λίγο αργότερα μεταγράφηκε στην ομάδα της Σεβίλλης, όπου αγωνίστηκε για μία χρονιά.

Το φθινόπωρο του 2018 ανέλαβε την αντρική ομάδα του Γ.Σ Κορωπίου που συμμετέχει στη Β' Εθνική.[11] Παράλληλα είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του Χολαργού. Το 2019 έγινε πρώτος προπονητής στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τη σεζόν 2019-20 που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, η ΕΝΠ ήταν στην 5η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-12. Τον Ιούλιο του 2020, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα. Στις 11 Ιουνίου 2021, ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την ρουμάνικη Κραϊόβα.

Στις 26 Μαρτίου 2022, ανέλαβε επίσημα τον Κεραυνό Στροβόλου. Οδήγησε τον Κεραυνό Στροβόλου στο νταμπλ στην Κύπρο, αφού κατέκτησε αρχικά το Κύπελλο και ύστερα το Πρωτάθλημα, επικρατώντας της ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό με σκορ 90-88. Την 1η Οκτωβρίου 2022, ο Κεραυνός κατέκτησε το Σούπερ Καπ της Κύπρου, επικρατώντας της ΑΕΛ με σκορ 89-74.

Αυτός είναι ο μπασκετμπολίστας που θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς

Ο λόγος για τον... Μιχάλη Κακιούζα!

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην προσωπική του ζωή βιώνουν ο Μιχάλης Κακιούζης και η βολεϊμπολίστρια Έλενα Κουντουρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, μέλος της χρυσής γενιάς του 2005 και η σύζυγό του θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μιχάλης Κακιούζης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«4 plus....1» έγραψε ο Μιχάλης Κακιούζης στη λεζάντα της ανάρτησής του και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν.

Η ανάρτηση της εγκυμοσύνης!

Ο Μιχάλης Κακιούζης και η Έλενα Κουντουρά είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι, κρατούν ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι, με τον Μιχάλη Κακιούζη να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram. Ο Μιχάλης Κακιούζης έχει δύο γιους από τον προηγούμενο γάμο του.

Η επισημοποίηση της σχέσης του με την αγαπημένη του!

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: instagram / @coachkakiouzis