Σίσσυ Φειδά: «Είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι» - Τι δήλωσε για τον ερχομό της κόρης της

«Θέλει οργάνωση, υπομονή και αντοχές...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σίσσυ Φειδά: «Είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι» - Τι δήλωσε για τον ερχομό της κόρης της

Στο καινούριο της showroom συνάντησε την Σίσσυ Φειδά ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς για την εκπομπή «Ελένη». Η επιχειρηματίας και διακοσμήτρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, που επεκτείνονται το τελευταίο διάστημα, αλλά και για την κόρη της Διώνη, που της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Ο όρος “πολυτέλεια” είναι λίγο παρεξηγημένος. Οι εποχές και η αγορά έχουν αλλάξει, έχεις άπειρες δυνατότητες και εκατομμύρια επιλογές για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, σε όποιο στυλ και αν είναι, σε πολύ προσιτή τιμή», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Και συμπλήρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως εργαζόμενη μητέρα: «Για να φέρω τις ισορροπίες θέλει οργάνωση, υπομονή, θετική ενέργεια και αντοχές. Είναι μονόδρομος. Εξαντλείται κάποια στιγμή η υπομονή μου, προσπαθώ και το ρυθμίζω. Είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι, μπορεί τον άλλον με τα λόγια να τον γονατίσω, χωρίς να τον βρίσω. Είμαι πολύ σκληρή»

Δείτε επίσης: Σίσσυ Φειδά: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική»

Η ζωή της Σίσσυς Φειδά άλλαξε με τον ερχομό της κόρης της

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας απάντησε και για τη γέννηση της μικρής Διώνης, που σύμφωνα με την ίδια, την άλλαξε: «Εμένα η ζωή μου άλλαξε πολύ με τη Διώνη και η ανάγκη μου είναι να τελειώνω για να είμαι μαζί της. Υπήρξε μία μεγάλη δυσκολία πρόσφατα, που ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο και ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της».

Όπως κατέληξε η Σίσσυ Φειδά σχετικά με το θέμα: «Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση και κοινωνική δραστηριότητα στο σχολείο. Η κόρη μου μού είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες, πλούσιες, φτωχές, με άλλο χρώμα, με δυο μπαμπάδες... Ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όταν το παιδί σού λέει “Μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο”; Πρέπει να του μιλήσω εις βάθος και δεν έχω τη γνώση να του το μεταφέρω σωστά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, το σχολείο έχει τα εργαλεία, θέλει όμως προσοχή. Ένα μικρό “λάθος” μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί».