Κατερίνα Καινούργιου: Τι συνέβη στο νοσοκομείο - Ο φόβος και η εξέταση που έκανε

«Κάναμε 10 ώρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε χθες Δευτέρα 5/2 η Κατερίνα Καινούργιου μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά την διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια από την αρχή έλεγε πως δεν νιώθει καλά, έχοντας ζαλάδες και τάση προς εμετό.

Τελικά λίγο πριν το τέλος αποχώρησε εσπευσμένα από το πλατό και με δάκρυα στα μάτια από τους έντονους πόνους που ένιωσε αλλά και το άγχος που είχε μην συμβαίνει κάτι σοβαρό με την υγεία της - δείτε το βίντεο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ανακοινώνοντας παράλληλα πως σήμερα θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής του ALPHA.

Όπως και έγινε... Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές της με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη, ενώ είπε πως πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία μας και να κάνουμε εξετάσεις - δείτε τα πρώτα της λόγια μετά την περιπέτεια της.

Λίγο μάλιστα πριν το τέλος του Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη στο νοσοκομείο όπου πήγε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να βεβαιωθεί αν όλα πήγαν καλά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το νοσοκομείο που πήγε

«Τώρα λες να με πονέσει η κοιλιά μου μετά; Κοιμόμουν μετά. Μου έβαλαν διάφορα στον ορό μέσα και μετά ήμουν σαν υπνωτισμένη. Είμαι και φοβιτσιάρα. Για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Ήμασταν πόση ώρα για να συζητήσουμε για τον λόγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής, κάνοντας χιούμορ.

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε κολικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για κάποιες εξετάσεις. Ο «κολικός» είναι ένας πολύ συχνός και παρά πολύ ισχυρός κοιλιακός πόνος, με εντυπωσιακή έκφραση.

Δεν επιτρέπει στον ασθενή να ηρεμήσει σε κάποια αναλγητική, ήσυχη θέση, αλλάζοντας στάση ή λόγω κίνησης. Αντιθέτως, «προτιμάει» τις συχνές εναλλαγές θέσης και την κίνηση. Πολύ συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως τάση για εμετό, ωχρότητα, εφίδρωση.