Γιώργος Λιάγκας - Ξέσπασε για τα σιχαμερά σχόλια που δέχτηκε - «Δεν το γύρισα στα 53 μου! Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών;»

Χείμαρρος ο παρουσιαστής στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Ξέσπασε για τα σιχαμερά σχόλια που δέχτηκε - «Δεν το γύρισα στα 53 μου! Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών;»

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Τρίτη 19/3 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής απάντησε φανερά εξοργισμένος στα σιχαμερά σχόλια που δέχτηκε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε με την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν μπει φαντάρος στο στρατό (δείτε βίντεο με τον πατέρα του).

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε κάτω από την ανάρτηση του τον έβρισαν επειδή πήρε συνέντευξη από ομοφυλόφιλο πολιτικό, με πολλούς να τον σχολιάζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα...

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα σχόλια που δέχτηκε

«Ανήρτησα χθες στα προσωπικά μου social media την πλάκα που κάναμε όταν ήρθε καλεσμένος εδώ που λέω είναι δυνατόν να μην έρθει ο Τάιλερ και να έρθω εγώ... το απεδέχθει και πήγα στη Θήβα για να κάνουμε την τελευταία συνέντευξη. Επειδή με ρωτάτε γιατί, θα σας πω γιατί. Τη συνέντευξη αυτή θα την ήθελαν όλοι. Ξέρω ότι δεν υπάρχει Έλληνας παρουσιαστής που να μην είχε ζητήσει αυτή τη συνέντευξη. Τι να κάνουμε; Να απολογηθούμε; Να ζητήσουμε συγγνώμη;

Δεύτερον, ανήρτησε χθες στα social την προαναγγελίας μίας χαλαρής κουβέντας με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν είναι πολιτική και έχει και πλάκα. Και ακούστε τι διάβασα κάτω από χθες. Είναι σιχαμερά. Δαιμονίστηκα και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε κάποια από αυτά τα δεκάδες μηνύματα. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας σε αυτή τη χώρα, δυστυχώς υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες μην σας πω εκατοντάδες χιλιάδες.

Ένας δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα εσείς οι πανέξυπνοι ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Αν ήμουν, δεν θα είχα πρόβλημα και θα το έλεγα και εγώ. Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι! Ούτε το έχω γυρίσει στα 53 μου, δικαίωμά μου όμως. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους; Ή ένας στρέιτ δημοσιογράφος, απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό αρχηγό; Αυτό πραγματικά μήπως μας γυρίζει σε χρόνια και από τον Μεσαίωνα; Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις σε αυτή την κοινωνία; Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών; Δεν ντρέπεστε λίγο;», είπε φανερά εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: «Έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή...» - Η πρώτη ανάρτησή του Στέφανου Κασσελάκη ως φαντάρος