Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανε τον κύκλο του! Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Νίκο να γυρίζει σε...» - Το σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή του Μουτσινά

«Ξέρω ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, θέλησε να σχολιάσει με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τα σενάρια που επικρατούν για τις μεταγραφές και τις επιστροφές των παρουσιαστών στα κανάλια την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του Νίκου Μουτσινά, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει πως δεν θα ήθελε να δει τον πρώην συνεργάτη της σε ένα project ίδιο με εκείνο που έκανε στο κανάλι του ΣΚΑΙ τα προηγούμενα χρόνια.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά

«Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό. Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά έχουμε δει τον Νίκο με το αστείρευτο χιούμορ του και το ταλέντο του», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχει κι άλλες πτυχές. Ο Νίκος κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις και μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά ένα τηλεπαιχνίδι. Μπορούμε να κάνει ένα σόου. Δεν είναι ανάγκη να τον δούμε σε σχόλιο, που τον είχε κουράσει και τον ίδιο τον τελευταίο καιρό λόγω της επικαιρότητας σε μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια».

Δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας πληροφορίες για το κανάλι με το οποίο πρόκειται να υπογράψει και όλο το παρασκήνιο για το τηλεοπτικό του μέλλον.