Αν συμβαίνουν αυτά τα τρία πράγματα, τότε, μάλλον σε απατάει

Αν συμβαίνουν αυτά τα τρία πράγματα, τότε, μάλλον σε απατάει
Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άντρας απατά τη γυναίκα του κι εκείνη δεν το έχει καταλάβει. Πάντοτε με έκανε να απορώ αυτή η κατάσταση. Θεωρώ ότι το γυναικείο ένστικτο είναι ανίκητο, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις. Έστω όμως ότι συμβαίνει και θέλετε κάποιον να σας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Ε, να μαι!

Από την Έλενα Φάκου

Αν λοιπόν βλέπετε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, τότε μάλλον υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Όσο πιο έξυπνος είναι, τόσο μειώνονται τα συμπτώματα σε ένταση και συχνότητα, όσο πιο...αφελής τόσο πιο κραυγαλέα είναι. Kαι φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, αλλά αυτά είναι κάποια από τα πιο...βασικά. Πάμε λοιπόν:

Eίναι πλέον αλλού τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά

Τον βλέπεις και είναι ψυχρός, αδιάφορος και συνεχώς αφηρημένος. Δεν σε ποθεί όπως παλιά, δεν σε αγκαλιάζει, δε σε φιλάει, δε σε χαϊδεύει, δεν σε ρωτάει πως πέρασες την ημέρα σου, δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματά σου, ούτε οι χαρές σου, ούτε οι επιτυχίες σου. Το μυαλό του είναι αλλού, μπερδεύει τα γεγονότα, τις καταστάσεις και γυρίζει πλευρό και κοιμάται. Κοινώς, επικοινωνία και τρυφερότητα τέλος. Μάλλον κάτι πρέπει να αρχίζεις να ψιλιάζεσαι.

Δεν έχει όρεξη για σεξ

Και όταν έχει, είναι σα να κάνεις σεξ με άλλον ή ακόμα χειρότερα σα να κάνει σεξ εκείνος με άλλη. Ποιά άλλη; Αυτή που έχει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, ο σύντροφός σου, δεν σε απατά μόνο όταν πηγαίνει με την άλλη γυναίκα, σε απατά και όταν πάει με εσένα την ίδια αλλά σκέφτεται την άλλη. Δεν ξέρω τι πονάει περισσότερο.

Κρύβει το κινητό του

Αν παλαιότερα, το τηλέφωνό του ήταν κάτι το οποίο άφηνε χωρίς φόβο και χωρίς πάθος εκτεθειμμένο οπουδήποτε στο σπίτι, δεν έβαζε κωδικό την ίριδα του ματιού του και δεν τον έβλεπες να το κοιτάει κάθε τρεις και λίγο ενώ τώρα έχει συγκολληθεί στην παλάμη του, τότε μάλλον κάτι άλλαξε. Επίσης, αυτό συνοδεύεται και από τη δραστηριότητα του στα social media. Αν υπάρχει εμμονή με likes σε κάποια συγκεκριμένη γυναίκα και ανταποδίδεται, τότε αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια είναι η γάτα, μην προβληματίζεσαι.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Rihanna: Ή έβαλε μπούστο, ή έβαλε λάθος νούμερο φόρεμα.

O πιο όμορφος τρόπος για να αρχίσεις την ημέρα σου είναι…

Nidodileda: Δεν είναι απλά ένα brand ρούχων, είναι ιδέα.