Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother

Πριν από λίγο, βγήκε στη «φόρα» η άγνωστη σχέση που έχει ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother, που δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μπορεί η Άννα Μαρία να είναι κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο όπως όλα δείχνουν το κοινό δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού και χθες στην διαδικασία αποχώρησης, έμεινε ασφαλής - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα για τη δικηγόρο του Big Brother, είναι πως γνωρίζεται με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία βρισκόταν σε μία κοινή παρέα μαζί της.

Άλλωστε και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη οπότε είναι γνωστό να γνωρίζονται αν και είναι αλήθεια πως ο σεφ δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση αυτόν τον καιρό για την γνωστή του που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Έτσι αποκαλύφθηκε η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη με την Άννα Μαρία του Big Brother

Σουλτάτος Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα διαζύγιο μετράει ο Σουλτάτος - Δείτε την σύντροφό του πριν την Λασκαράκη στην εκκλησία με νυφικό

Κι όμως, ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την Βάσω Λασκαράκη πρόλαβε να παντρευτεί και να πάρει διαζύγιο! Έχετε δει ποτέ την πρώην σύντροφό του;

Ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, πριν τη σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη, είχε κάνει ανοικτό γάμο με την τότε σύντροφό του Ελένη Γρηγοράκη, που ήταν κοσμικό γεγονός για το νησί.

Το δημοσίευμα του cretalive τότε σημείωνε:

«Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη παντρεύτηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Σουλτάτος την περασμένη Παρασκευή παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου! Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι νιόπαντροι πήραν ευχές για το νέο τους ξεκίνημα από το Δ.Σ του Σωματείου, να τους εύχεται να έχουν μια υπέροχη κοινή ζωή γεμάτη χαμόγελα και χαρές».

λευτέρης σουλτάτος πρώην

Πλέον το παρελθόν του το έχει διαγράψει ο Σουλτάτος και μάλιστα εχθές ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με την Βάσω Λασκαράκη! Δείτε την φωτογραφία.