Survivor: Η κοροϊδία στο μεγαλείο της! Ψέματα είπε η Λάουρα Νάργες για την υψοφοβία και να η απόδειξη! (Βίντεο)

Survivor: Η κοροϊδία στο μεγαλείο της! Ψέματα είπε η Λάουρα Νάργες για την υψοφοβία και να η απόδειξη! (Βίντεο)
Καλά, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Είχαμε μία μικρή υπόνοια ότι η Λάουρα Νάργες έχει πάει για τσάμπα διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν το είχαμε επιβεβαιώσει κιόλας αυτό μέχρι που είδαμε το χθεσινό επεισόδιο...

Λες, οκ, είναι μία αδύναμη παίκτρια, να μην έχουμε ίδιες απαιτήσεις με τους υπόλοιπους, ναι να την χαϊδεύουμε όλη μέρα, την Λαουρίτα με τα κοτσιδάκια και μπλα μπλα μπλα... Διαβάστε παρακάτω...

Χθες, όμως έγινε το απίστευτο! Χθες και επίσημα η Λάουρα Νάργες κέρδισε το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, κοροϊδεύοντας όλους τους συμπαίκτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Φτάνοντας λοιπόν στο ύψος της πισίνας η ίδια διαπίστωσε ότι φοβάται τα ύψη και το νερό, πιάνοντας την κρίση πανικού, κάνοντας ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ωραία... Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την βοηθήσουν, την Λάουρα που φοβάται τις τσουλήθρες και τα ύψη και την κατέβασαν κάτω...Η Λάουρα λοιπόν έλεγε, προσέξτε... "Φοβάμαι μέχρι και το νερό στην μπανιέρα μου!". Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:



Μας δουλεύεις;;; Γιατί μια χαρά σε είδαμε τα καλοκαίρια να κάνεις με τον φίλο σου πλάκα στις νεροτσουλήθρες....

Τι εννοούμε; Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Λάουρα Νάργες για το απίστευτοι ψέμα που είπε... Καθώς σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται όχι μόνο να μην φοβάται τις τσουλήθρες, και τσουλήθρες μεγάλες όχι σαν αυτές που είχαν χθες, και μια χαρά τις κατέβαινε! Εεε ρε γλέντια! Δείτε παρακάτω:

2 Η Λάουρα Νάργες με τον αγαπημένο της στις νεροτσουλήθρες!





Επίσης, επειδή γενικά το ψάξαμε πολύ το θέμα για να έχουμε να σας παρουσιάσουμε υλικό και αποδείξεις για αυτά που σας λέμε και σας γράφουμε εδώ στο Youweekly.gr, ένα βίντεο πραγματικά "καίει" την Λάουρα Νάργες και φανερώνει το τεράστιο ψέμα ακόμα περισσότερο! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως η Λαουρίτα θέλησε κάποτε να μιμηθεί την Miley Cyrus κι έτσι επέλεξε να ανέβει πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης και να κάνει βόλτες...Εγώ δεν βλέπω πουθενά τον τρόμο στο βλέμμα της! Εσείς; Δείτε το παρακάτω βίντεο και απαντήστε μου:




Ακόμη, στο "Φτιάξε καφέ" σχολίασαν τις εξελίξεις από το χτεσινό επεισόδιο του Survivor, εστιάζοντας στην κρίση πανικού της Λάουρας Νάργες.

Η εκπομπή δεν δίστασε να "δώσει" κανονικά την παρουσιάστρια, δείχνοντας αποσπάσματα από την εκπομπή του Γιώργου Λιανού "Κράτα γερά" όπου είχε ανέβει, για να διαγωνιστεί, σε πύργο πολλών μέτρων!

Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να δικαιολογήσει τη Λάουρα, λέγοντας ότι δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει η κρίση πανικού, ενώ η Ανθή Βούλγαρη επέμενε ότι όλοι σπεύδουν να την νταντέψουν, εν αντιθέσει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Το Twitter κάνει πάρτι με την «κρίση πανικού» της Λάουρας Νάργες! Δεν την πίστεψε κανείς…


Ειρήνη Παπαδοπούλου: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον λόγο που ψηφίζουν τον Αγγελόπουλο συνέχεια για αποχώρηση! «Θέλουν να τον διώξουν γιατί…» (Βίντεο)