Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Ανατροπή "βόμβα" στην ψηφοφορία! Στην δημοσιότητα τα ποσοστά με τα οποία αποχώρησε ο Μουρούτσος!

Survivor: Ανατροπή
Survivor 08.06.2018 08:40

Οι ανατροπές πολλές στο Survivor και πραγματικά πολλοί, απορούν πλέον με τι κριτήριο ψηφίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού τις ημέρες των αποχωρήσεων.

Η αποχώρηση της Πέμπτης είχε εξελιχθεί σε θρίλερ αφού οι θέσεις συνεχώς άλλαζαν μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Ωστόσο, το Youweekly.gr σήμερα θα μοιραστεί μαζί σας αναλυτικά τα ποσοστά ψήφων και πως αποχώρηση ο Μιχάλης Μουρούτσος. Αυτό που μας έκανε τεράστια εντύπωση βλέποντας τα... είναι πως μεγάλο φαβορί ήταν η Βιργινία Δικαιούλια η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Αναλυτικά τα ποσοστά:

Βιργινία: 41% των θετικών ψήφων.

Μελίνα: 34% των θετικών ψήφων.

Μιχάλης: 25% των θετικών ψήφων.

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Και πως έγινε λοιπόν το μεγάλο φαβορί η Βιργινία; Εκτός ότι ο κόσμος την συμπαθεί πάρα πολύ καθώς είναι ένα αξιαγάπητο παιδί που δεν έχει δώσει δικαιώματα, μετά την κόντρα της Μελίνα και του Ηλία Γκότση, όλα τα fan club του Ηλία, οργανώθηκαν να την ψηφίσουν για να μπορέσουν να την σώσουν (την Βιργινία) με το ενδεχόμενο τελικά να μείνει η Μελίνα. Κάπως έτσι αλλάζουν τα "Φαβορί" και το κοινό απορεί πως ψηφίζει ο κόσμος, ωστόσο... όπως και να έχει... η Βιργινία γίνεται σημαντικός αντίπαλος στην ψηφοφορία καθώς η διαφορά όπως είδατε και μόνοι σας από τα στοιχεία που παρουσίασε το Youweekly.gr είναι τεράστια!

Share