Survivor Ελλάδα Τουρκία: Πιάστηκαν στα χέρια Ατακάν - Γιουσούφ! Τον έπιασε από το λαιμό και... (Βίντεο)

Απίστευτος καβγάς μετά το αγώνισμα της ασυλίας!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Πιάστηκαν στα χέρια Ατακάν - Γιουσούφ! Τον έπιασε από το λαιμό και... (Βίντεο)

Στα χέρια πιάστηκαν στο Survivor ο Ατακάν και ο Γιουσούφ μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Τσακώθηκαν και ο δεύτερος τον έπιασε από το λαιμό.

Ο κακός χαμός στην Μαύρη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ήττα τους στο παιχνίδι! Ο Ατακάν ξίνισε όταν έχασε στα ματσαρίσματα με αποτέλεσμα να έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους με αφορμή την συμπεριφορά του και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Survivor spoiler 12/5, ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία;

Δεύτερη ημέρα σήμερα, που οι δυο ομάδας θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Όπως είδαμε χθες, η Άσπρη ομάδα κέρδισε το παιχνίδι για την ασυλία, επιβεβαιώνοντας έτσι το spoiler που είχαμε γράψει από νωρίς.

Σήμερα, όμως ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler 12/5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, ένας άσχημος καβγάς θα ρίξει την ψυχολογία της Μαύρης ομάδας, καθώς Ατακάν και Γιουσούφ θα πιαστούν στα χέρια, με τον δεύτερο και την Κατερίνα Δαλάκα να γίνονται έξαλλοι και να λένε πως πλέον είναι μόνος του. Η κακή ψυχολογία θα βρίσκεται και στο στίβο μάχης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Άσπρη ομάδα θα πάρει και απόψε την ασυλία! Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι; Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα σας ενημερώσουμε με νέο spoiler!