Αγγελική Λάμπρη: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της παίκτριας του Survivor 4

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της παίκτριας του Survivor 4

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε σήμερα η αδερφή και η ανιψιά της Αγγελικής Λάμπρη μέσω Skype. Οι δυο τους αναφέρθηκε στον χαρακτήρα, αλλά και τις επιδόσεις της παίκτρια του Survivor 4.

Σε ζωντανή σύνδεση από τα Γιάννενα, από όπου και κατάγεται η ηθοποιός, δήλωσαν ότι είναι φανατικές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και βλέπουν κάθε βράδυ την Αγγελική να αγωνίζεται μαζί με την ομάδα της.

«Δεν περιμέναμε ότι θα πάει στο Survivor» είπε η ανιψιά της, ενώ η αδερφή της τόνισε πως την έχει δει να κάνει και πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή της: «Ήταν μια απόφαση που είπε “ναι πάω και το κάνω”».

Ενώ, και οι δυο τους υποστήριξαν πως είναι σαν χαρακτήρας αυτό ακριβώς που παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πως δεν βγήκε άδικα υποψήφια προς αποχώρηση. Να σημειώσουμε πως αποκαλύφθηκε πως θα αποχωρήσει με κλάματα.

Αγγελική Λάμπρη: Ο πρώην σύζυγός της - Χώρισε μαζί του μετά από 14 χρόνια

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, όπου όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από spoiler, οι Μαχητές πήραν πάλι τη νίκη, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να θέσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους κι αυτός δεν ήταν άλλος από την Αγγελική Λάμπρη.

Ποια είναι, όμως, η ιστορία της Αγγελικής Λάμπρη, και τι πραγματικά γνωρίζουμε γι' αυτήν;

Αγγελική Λάμπρη σύζυγος

Η ηθοποιός το 2019 χώρισε από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου, έπειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής. Την αποκάλυψη έκανε τότε η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου. «Πρόκειται για έναν "βελούδινο" χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. Το ζευγάρι βίωσε μια δύσκολη περίοδο, αφού το φετινό χειμώνα τα γκρίζα σύννεφα στον γάμο του, οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού.

«Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο στην εφημερίδα.