Αγγελική Λάμπρη: "Αν είχα παραμείνει στο Survivor, θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά"

Επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο και εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη:

Η Αγγελική Λάμπρη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι".

O Νίκος Μουτσινάς, έμεινε άφωνος βλέποντας την πρώην παίκτρια και φυσικά ξεκίνησε να τη ρωτάει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Εδώ μπορείτε να δείτε πλάνα από την επιστροφή της στο αεροδρόμιο.

Αυτά δήλωσε η Αγγελική Λάμπρη για το Survivor 4

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

«Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμουν εκεί. Κάναμε πολύ πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Αλήθεια σου λέω. Κάτι έχει γίνει. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψα, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να πάω. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης η Αγγελική Λάμπρη.

λάμπρη μουτσινας

Αγγελική Λάμπρη: "Εύχομαι να είναι νικητής ο Περικλής, να το πάρει το έπαθλο του Survivor"

Για την Αγγελική Λάμπρη δυστυχώς τελείωσε πριν από μια εβδομάδα το ταξίδι στο Survivor αφού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διάσημων. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκαν στον αέρα του Love it οι πρώτες της δηλώσεις μέσω skype.

Μίλησε για τις συνθήκες στο νησί, την πείνα, την εξαθλίωση αλλά και για την Κάτια Ταραμπάνκο, φυσικά.

"Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη λέει "ωχ", ήμουν κόκκαλα. Λέω εντάξει, κι άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ η αλήθεια είναι. Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που θα κάνω παρέα μετά. Εύχομαι να είναι νικητής, να το πάρει το έπαθλο."

Όσον αφορά την Κάτια, δήλωσε πως της είπε ότι την ψήφισε για καθαρά στρατηγικούς λόγους.