Survivor 4 - Φίλος Μπόγδανου: «Κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να γράψει γράμματα για τη σύντροφό του»

«Ο μόνος του ενδοιασμός ήταν η κοπέλα του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Μπόγδανου: «Κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να γράψει γράμματα για τη σύντροφό του»

Το πρωί της Δευτέρας, ένας από τους κολλητούς φίλους του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής είχε αφήσει γράμματα στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου για τις μέρες που θα έλειπε από την Ελλάδα για το Survivor.

Ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές πως είναι πολύ κοντά με την σύντροφό του και μάλιστα εκείνη πολλές φορές τον στηρίζει με αναρτήσεις στα social media.

Οι δηλώσεις του φίλου του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

«Είμαστε φίλοι από πολύ μικροί. Τον ενημέρωσαν το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη μέρα πήρε το αεροπλάνο και έφυγε. Ο μόνος τους ενδοιασμός ήταν η κοπέλα του και το αν θα μπορούσε να κρατηθεί η σχέση από απόσταση. Κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να γράψει γράμματα για τη σύντροφό του. Είναι για συγκεκριμένες ημερομηνίες, σε γενέθλια, για να δίνει μια παρουσία στη ζωή της Αλεξάνδρας», είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Ηλία Μπόγδανου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι, επίσης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4, φυσικά μετά τον Ντάφυ! Είναι καλός αγωνιστικά και στα στατιστικά διατηρεί πάρα πολύ καλή θέση καθώς βρίσκεται στην έως τώρα χρυσή πεντάδα.

Στα social media και κυρίως στο Instagram, ο τραγουδιστής πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν καθημερινός χρήστης. Μάλιστα, πολλές φορές μας είχε δείξει και διάφορες γωνιές του σπιτιού του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του, τις ξύλινες αποχρώσεις και τα υπέροχα έργα Τέχνης, κάτι που επισημαίνουν και οι followers στα σχόλια που κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις του.

Το σαλόνι με το τζάκι είναι απίστευτο, ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος σπίτι