Survivor 4 Trailer (15/6): Άσχημος τραυματισμός για τη Μαριαλένα

Σωριάζεται και την παίρνουν από τον αγωνιστικό χώρο οι γιατροί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Trailer (15/6): Άσχημος τραυματισμός για τη Μαριαλένα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor 4 και το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται να δούμε ακόμα μία φορά συναρπαστικές εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο, αφού η Μαριαλένα τραυματίζεται άσχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει για ακόμα μία φορά με καυγάδες, αφού η ένταση ανάμεσα στην Ελένη και τη Μαριαλένα δεν έχει σταματήσει. Μπορεί η Ελένη να βγήκε χθες υποψήφια, ωστόσο η Μαριαλένα επιμένει πως εκείνη ευθύνεται για τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν στην παραλία αφού βρίσκεται πίσω από όλα.

Από τη μεριά της η Ελένη δε θέλει να δώσει συνέχεια στον καυγά και έτσι απομακρύνεται αν και οι δικές μας πληροφορίες τη θέλουν να ξεσπά άσχημα, ενώ ο Ηλίας και οι υπόλοιποι amigos, τάσσονται ξεκάθαρα με το μέρος της.

Η ώρα του αγώνα ασυλίας φτάνει με τους παίκτες να τα δίνουν όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και να έχουν την ευκαιρία να δώσουν με τη σειρά τους τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όλα αλλάζουν ωστόσο όταν η Μαριαλένα κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάνει μία απότομη κίνηση, γυρνάει το πόδι της και τραυματίζεται άσχημα. Εννοείται πως ο Σάκης τρέχει αμέσως προς το μέρος της προκειμένου να δει τι της έχει συμβεί, ενώ ο Γιώργος Λιανός από τη μεριά του καλεί μέσα τους γιατρούς για να δουν τι συμβαίνει με την παίκτρια.

Η Μαριαλένα δακρυσμένη από τον πόνο φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο και φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί αυτή τη φορά με το πόδι της.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram